flane - VmwareDe applicaties van Vmware hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. In augustus 2016 verscheen een nieuwe versie van de software, die behoorlijk verschilt van eerder verschenen versies. Het kan daarom helemaal geen kwaad om je vaardigheden een beetje bij te spijkeren. In Nederland kun je gelukkig bij allerlei verschillende instellingen onderwijs volgen, waardoor je niet aan één instituut vastzit. Je kunt daarom kiezen voor een cursus die helemaal in jou straatje past. Waar moet je aan denken voordat je aan een Vmware cursus begint?

  • Ervaringen van de docenten
  • Plaats waar de cursus gegeven wordt
  • Duur van de training
  • Klassikaal of digitaal

Om te beginnen neem je kennis van de docenten. Hiermee weet je binnen een paar ogenblikken op de instelling de moeite waard is. Over opleidingen die weinig aandacht besteden aan de selectie van hun instructeurs, valt weinig goeds te zeggen. We weten allemaal hoe belangrijk het is dat een docent bij je past. Wanneer je een klik hebt met je instructeur leer je sneller en komt de theorie beter aan. Zeker in de IT is dit erg belangrijk, omdat applicaties zoals Vmware continue ontwikkelen. Met een goede docent hoef je niet om de paar jaar terug naar de schoolbanken, maar heb je aan een opfriscursus genoeg. De kwaliteit van de docenten is essentieel in het bepalen of een onderwijsinstelling bij je past. Ten tweede is het verstandig om rekening te houden met de plek waar de Vmware training wordt gegeven. Het lijkt misschien geen moeite om op een zonnige dag naar een complex ergens in Zuid-Nederland te gaan, maar meestal zit je daar op de dag zelf niet op te wachten. Probeer de drempel voor jezelf zo laag mogelijk te houden en schrijf je in voor een training in de buurt. Dit voorkomt dat je op de dag van de cursus toch besluit niet te gaan en zo een grote kans laat liggen. De meeste onderwijsinstellingen geven Vmware trainingen door het hele land. Het is zaak om een training uit te kiezen waar jij hoe dan ook bij kunt zijn!

Vmware training: klassikaal of digitaal

Dan is er nog de afweging tussen klassikaal en digitaal. Voor beide onderwijsvormen valt genoeg te zeggen. Een belangrijk voordeel van klassikaal onderwijs is de interactie met andere studenten. Door deze interactie leer je het lesmateriaal beter kennen. Je loopt tegen problemen aan waar je zelf niet op was gekomen. Dankzij je medestudenten doe je aanvullende kennis op, die je mee kunt nemen naar de praktijk. Je komt in aanraking met alle facetten van de Vmware software, zonder dat dit in het lesboek beschreven staat. Klassikaal onderwijs is echter niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je sneller leert dan de gemiddelde student, kan het voorkomen dat een klassikale les te langzaam gaat. Je begint je te vervelen en raakt afgeleid. Wanneer je dan wel had moeten opletten, ben je met je gedachten ergens anders en mis je belangrijke informatie. Voor sommige mensen is digitaal leren daarom een uitkomst. Deze mensen kunnen op hun eigen tempo leren over Vmware. Zij leren de verschillende applicaties op eigen kracht kennen.

De kracht van Flane

Ben je op zoek naar een degelijke Vmware cursus? Dan ben je bij Flane aan het juiste adres. Op  http://www.flane.nl/wat_wij_doen, lees je meer over dit bedrijf en haar werkzaamheden. Je vindt hier de beste trainingen, voor zeer scherpe prijzen. Je kunt zowel digitaal als klassikaal onderwijs volgen en je wordt begeleid door gecertificeerde docenten. Wacht niet langer en neem meteen contact op via het opgegeven telefoonnummer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn