Wanneer u op zoek bent naar een goede VPS, dan willen wij van Xitens.nl u graag wijzen op de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over vps hosting in Nederland. Wij zijn namelijk een bedrijf dat al heel veel mensen heeft geholpen met goede vps hosting in Nederland en wij hopen van harte dat wij ook veel voor u zouden kunnen en mogen betekenen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw vps hosting in Nederland plaatsvindt, dan zit u bij ons goed. Wij hebben namelijk een eigen datacenter in Dronten. Dit Tier III datacenter voldoet aan alle eisen die er aan een dergelijk center gesteld kunnen worden. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij beschikken over de ISO 9001 certificering en dat wij ook alle andere benodigde certificaten hebben weten te halen. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken wanneer u op zoek bent naar vps hosting in Nederland. VPS staat voor Virtual Private Server en wij zijn een bedrijf dat u alles kan aanreiken wanneer u graag met een dergelijke server wilt komen werken. Wij nodigen u van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan interessante informatie kunt vinden. Wij lichten u ook graag persoonlijk voor wanneer u daar behoefte aan heeft, dus mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij of zij zal u uitgebreid kunnen voorlichten over technische details zoals bijvoorbeeld het feit dat wij werken met KUM: Kernel Based Virtual Machine. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat wij u kunnen laten zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen.

Onze vps hosting in Nederland is veilig en betaalbaar

Wij snappen heel goed dat wanneer u graag met een goede en vertrouwde server wilt werken, u graag gebruik wilt maken van vps hosting in Nederland. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer naar Xitens.nl te komen kijken omdat u hier heel eenvoudig kunt zien dat wij bijvoorbeeld een systeem hebben met twee VPS nodes met maar liefst twee gigabyte netwerkverbindingen. Deze verbindingen zijn aangesloten op verschillende switches waardoor u dus eenvoudig het netwerk kunt gebruiken. Toegang tot de server kan verkregen worden via Windows of Linux, dus u hoeft niet bang te zijn dat u een heel nieuw programma moet aanschaffen om met onze vps hosting in Nederland te kunnen werken. Wij willen u vragen om snel een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u meer tekst en uitleg te geven, dus wij hopen dat wij u snel een keer op onze pagina Xitens.nl zouden mogen ontvangen. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden voor wanneer u even met ons zou willen bellen.

Deze besturingssystemen kunt u allemaal gebruiken

Wanneer u niet zeker weet of uw besturingssysteem geschikt is voor onze vps hosting in Nederland, dan kunnen wij u geruststellen: vele programma’s zijn compatibel met onze server, bijvoorbeeld:

  • Joomla Hosting
  • WordPress Hosting
  • Drupal Hosting
  • Owncloud hosting

Mocht u momenteel nog vragen hebben over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan willen wij u vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Wij leggen u hier graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn