Laat voor ieder teamlid een t-shirt bedrukken zodat iedereen herkenbaar wordt op jouw evenement. Maak je eigen ontwerp en Drukwerkdeal.nl zorgt voor professionele bedrukking van de shirts. T-shirts bedrukken kan hier voor alle doelgroepen en de modellen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en in uniseks uitvoeringen. Je kan dezelfde ontwerpen gebruiken voor ieder t-shirt bedrukken of voor verschillende leden andere ontwerpen gebruiken voor t-shirts bedrukken. In dat geval geef je meerdere bestellingen door, maar Drukwerkdeal.nl gaat met alle inzendingen even deskundig om. Zorg er wel voor dat jouw ontwerpen voor de t-shirts bedrukken voldoen aan de specificaties. Drukwerkdeal.nl wilt voor ieder ontwerp wel de bestanden op de juiste manier ontvangen. Dit zorgt ervoor dat de ontwerpen optimaal op shirts terecht komen en ook dat Drukwerkdeal.nl het werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Bekijk de specifieke eisen voor de ontwerpen en ook welke horen bij de shirts die jij graag wilt bestellen. Voor t-shirt bedrukken heb je de keus uit verschillende uitvoeringen. Naast de basic modellen heb je ook de Fashion modellen met een aansluitende pasvorm. Deze modellen ogen iets moderner dan de basic modellen. Fashion shirts zijn verkrijgbaar in t-shirt en polo uitvoering. Laat een t-shirt bedrukken in een van de modellen of stel een assortiment t-shirts bedrukken samen, zodat iedereen een shirt kan dragen die bij hem of haar past.

Basic en Fashion t-shirts bedrukken

Vraagt jouw gelegenheid om de standaard t-shirt bedrukken, dan kan je hier ook genoeg in variëren. Natuurlijk gaat jouw ontwerp al de aandacht stelen, maar ook hierin heb je keus uit verschillende soorten. Basic t-shirts bedrukken kan op de volgende types:

  • Promotie
  • Standaard
  • Basic, ook verkrijgbaar in longsleeve
  • Comfort
  • Premium, ook verkrijgbaar in longsleeve
  • Luxe
  • Slim fit

Allemaal verschillen ze in materiaal en de dikte of gewicht van het materiaal. T-shirt bedrukken gebeurt voornamelijk op shirts die bestaan uit 100% katoen en het gewicht verschilt tussen de 145 g/m2 tot 190 g/m2. Sommige shirts zijn gemaakt van half gekamd katoen, dat is gekamd voor het spinnen zodat de stof zachter aanvoelt en minder pluist bij het gebruik. Shirts als de premium en de standaard zijn gemaakt van jersey, een breibinding die een lichte elastische structuur geeft. De luxe uitvoering beschikt over ringspun, een fijn katoen dat stevigheid geeft en langer mee gaat. Wil je t-shirts bedrukken die zo lang mogelijk mee gaan, dan zijn de luxe shirts een goede optie. Wil je t-shirts bedrukken die licht zijn om te dragen, dan is het promotie shirt geschikt gezien het lage gewicht van 145 g/m2. De Fashion shirts zijn allemaal verkrijgbaar in Slim fit of in het lange model voor t-shirt bedrukken.

Kleurrijke modellen

T-shirts bedrukken kan in alle kleuren op alle kleuren, De fashion shirts zijn te krijgen in ongeveer zeven kleuren, afhankelijk van het type shirt die je kiest. Andere shirts beschikken over twee kleuren of hebben een gestreept motief. Het assortiment van de basic modellen bestaan uit meerdere kleuren, ook weer verschillend per type shirt. Kies de kleur die het beste aansluit bij jouw evenement of huisstijl. Mocht je t-shirts bedrukken voor medewerkers van jouw bedrijf, dan kies je vanzelfsprekend een kleur die herkenbaar is voor jouw organisatie. Zo laat je voor iedereen een t-shirt bedrukken waarmee te zien is dat ze bij de organisatie en het team horen. Afhankelijk van het ontwerp wordt gebruik gemaakt van de PMS-druktechniek of de CMYK full color druktechniek. Gaat het alleen om het logo, dan zal sneller de Pantone Matching System (PMS) toegepast worden. In geval van een groot ontwerp of foto, dan wordt gekozen voor de full color druktechniek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn