Sta jij binnenkort met je bedrijf op een beurs? Dan wil je natuurlijk opvallen. Dit kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Een van de makkelijkste en handigste manieren zijn bedrukte keycords. Hiermee heb je in een keer duidelijk wie je bent en bij welk bedrijf je hoort. Ook kun je de bedrukte keycords handig gebruiken voor het ophangen van een badge of bijvoorbeeld een telefoon. Bij Maxilia.nl kun je bedrukte keycords bestellen met uiteenlopende accessoires.

  • Kaarthouder
  • Transparant insteekhoesje
  • Mediatasje

Keycords zijn dan ook zeker een onmisbare accessoires wanneer je naar een beurs gaat. Bij Maxilia kun je eenvoudig allerlei soorten keycords laten bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om je logo erop te laten zetten, maar je kunt natuurlijk ook een bepaalde actie die je op dat moment hebt promoten. Die keuze is helemaal aan jou. Je hebt de keuze uit een breed assortiment en uiteenlopende kleuren. Het is daarnaast goedkoop en ook nog eens snel geleverd. Je kunt dus zelfs nog kort voor de beurs nog je bestelling plaatsen en de levering op tijd binnen hebben. Het is dan ook geen wonder dat er steeds meer bedrijven kiezen voor bedrukte keycords.

Plaats je bestelling bij Maxilia

Als eigenaar van een bedrijf is de website van Maxilia onmisbaar voor jou. Ze hebben hier onder andere relatiegeschenken, promotieartikelen, verpakkingen en kleding in het assortiment. Allerlei producten die jij voor je bedrijf heel erg goed kunt gebruiken. En je kiest niet alleen voor Maxilia vanwege het brede assortiment. Je bent hier helemaal aan het juiste adres vanwege de hoge kwaliteit die ze leveren en op het gebied van relatiegeschenken zijn ze expert. Dit is altijd een lastig onderwerp, want wat is nu wel en niet een goed relatiegeschenk. De verkeerde keuze kan vervelende situaties opleveren en die vermijd je natuurlijk liever. Met de hulp van de medewerkers van Maxilia zit je altijd goed op dit gebied. Van goedkoop tot luxe, je hebt een breed assortiment van producten waar je uit kunt kiezen. Alle promotiematerialen en relatiegeschenken die je op deze website vindt kun je daarnaast ook nog eens laten voorzien van je logo. Wil je eerst weten hoe het er uitziet? Dan kun je uiteraard een drukproef aanvragen. Het is simpel en snel en je kunt voor al deze dingen allemaal op dezelfde website terecht en dat maakt het helemaal aantrekkelijk om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Bestel jouw keycords met logo

Als jij voor je bedrijf graag keycords met logo wilt gaan gebruiken, dan doe je dit natuurlijk met een reden. Misschien gebruiken jullie die wel voor een beurs of hebben jullie ze hard nodig op de werkvloer. Er zijn genoeg bedrijven in Nederland waar een bedrijfspand uit meerdere afgesloten deuren bestaat en hiervoor zullen je medewerkers dus een sleutel of keycard moeten meenemen. Door hiervoor keycords met logo te bestellen is het niet alleen duidelijk van welk bedrijf de keycard of de sleutels zijn, maar ook is het voor je werknemers altijd makkelijk om deze mee te nemen. Je wilt tenslotte niet dat ze zoiets belangrijkers kwijtraken. Daarnaast zullen je medewerkers ook op andere plekken gezien worden met de keycords met logo en dat betekent weer dat er reclame gemaakt wordt voor je bedrijf en dat is ook zeker nooit verkeerd. Het bestellen van de keycords met logo is zeer eenvoudig en zo gedaan. Je gaat hiervoor gewoon naar de website van Maxilia en je maakt daar je keuze voor welk type keycord je wilt. Je kiest het logo en je bent klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn