nterra - pc reparatie den haag

Een kapotte pc is vreselijk. Het zal u pas opvallen hoe belangrijk een pc in ons leven is als het niet werkt. U moet er wellicht werk op verrichten, belangrijke e-mails mee versturen of mee studeren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over uw eventuele muziekcollectie, filmcollectie en foto’s van vakanties. Het moge duidelijk zijn dat u niet te lang zonder toegang tot uw pc wilt zitten, al was het enkel omdat u niet meer kunt gamen. Woont u in de Randstad en ligt Den Haag daarom dicht bij u in de buurt? Kies er dan voor om uw pc reparatie in Den Haag te laten doen door ons bedrijf: nTERRA. Kijkt u eens op onze gelijknamige website, nterra.nl, als u hier graag iets meer over wilt weten. Naast pc reparatie in Den Haag kunt u ook uw laptop brengen want die kunnen we uiteraard ook moeiteloos voor u controleren. Omdat een pc wat groter is en daarom niet voor iedereen eenvoudig mee te sjouwen is, kunt u ook gebruik maken van onze buitendienst. Wij staan namelijk tijdens kantooruren voor u klaar met ons razendsnelle busje. Maak even een afspraak zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Wij werken namelijk in blokken, dus u mag ons altijd binnen het afgesproken blok ontvangen. Kunnen we helaas niet bij u thuis uw pc reparatie in Den Haag uitvoeren, dan nemen we uw pc alsnog mee voor een grondige reparatie.

De pc reparatie in Den Haag voeren we binnen een dag uit

U wilt niet dat u lang moet wachten op uw pc reparatie in Den Haag. Wij werken in principe zo snel mogelijk zodat we al aan het einde van de dag uw pc klaar hebben staan. Maar u begrijpt hopelijk wel dat er andere problemen kunnen optreden. Wellicht dat u een zeer ernstig virus hebt, misschien is er hardware kapotgegaan. We kunnen dit meestal direct aanpakken maar soms gaat er wat meer tijd overheen. In dat geval laten we u dit direct weten. Ook dan zult u nooit langer dan 3 werkdagen hoeven wachten want zo vlug kunnen we uw pc reparatie in Den Haag uitvoeren. En er kan nogal wat kapotgaan aan een pc. Denk bijvoorbeeld aan een virus of zogenaamd Trojaans paard dat u via het internet per ongeluk hebt gedownload. Soms slijt hardware zoals een harde schijf of een blokje geheugen. Ook kan uw OS vastlopen met alle gevolgen van dien. U wilt ten eerste dat de pc reparatie in Den Haag snel wordt uitgevoerd en ten tweede dat u over een pc kunt beschikken die up to date is. Hier werken enkel gerenommeerde vaklui die al meer dan 18 jaar in het vak zitten. We blijven natuurlijk onszelf bijscholen zodat we ook de meest innovatieve pc’s en laptops kunnen repareren.

Het is verstandig om van te voren even een afspraak te maken

Naast pc reparatie in Den Haag kunnen we nog veel meer voor u betekenen:

  • Want niet alleen repareren we alle mankementen die zich kunnen voordoen aan uw pc of laptop,
  • Ook kunnen we uw pc geheel opschonen zodat u weer voldoende harde schijf ruimte hebt,
  • Een klein of groot onderhoud is voor ons een peulenschil,
  • En uiteraard verwijderen we virussen en herstellen we de gedane schade. Vergeet u niet om nadien een goede virusscanner te kopen? Dan kunt u zelf actief iets doen om uw pc langer in leven te houden.

Hebt u verder nog vragen? Klim dan in de pen en schrijf ons vandaag nog een e-mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn