Wilt u graag online uw verf bestellen omdat u het zat bent om de deur uit te gaan? We geven u groot gelijk. Online winkelen heeft de toekomst want het biedt vele voordelen ten opzichte van winkelen in een bouwmarkt. Zo kunt u dat rustig vanaf uw eigen bank allemaal regelen. Zoek samen met uw partner naar de kleuren, naar verfmerken en selecteer de accessoires die u bij deze klus nodig hebt. Bij verfshoppen.nl zult u zien dat verf bestellen via deze website een eitje is. En gezien het feit dat we vrijwel alle afgebeelde producten steevast op voorraad hebben mag u er tevens op rekenen dat we het binnen enkele werkdagen zullen bezorgen. Sterker nog, als u voor drie uur op werkdagen bestelt dan hebt u het meestal de volgende dag al in huis. De snelheid van het verf bestellen en leveren is slechts één van de vele voordelen.

  • Want het is wel degelijk mogelijk om uw verf af te halen in onze winkel in Hengelo,
  • Daarnaast brengen we extreem lage verzendkosten in rekening naast de scherp geprijsde artikelen, allen van gerenommeerde A-merken,
  • Naast het feit dat we al meer dan 80 jaar aan vakmanschap met ons meebrengen. Dat betekent dat we u als consument, als schilder of als aannemer kunnen helpen met het uitzoeken van verf en het verf bestellen.

U leest het, er zijn enkel voordelen te bedenken. Want zelfs als de bestelling een beetje tegenvalt dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. U krijgt in dat geval of uw geld terug of en vervangend product toegestuurd dus tel uit uw winst.

Vergeet naast het verf bestellen niet om er accessoires bij te kopen

Het uitgezochte verf bestellen werkt net als via andere webwinkels op gelijke wijze. U maakt eventueel een profiel aan maar dat is niet noodzakelijk. Wel is het aanbevolen omdat het toekomstige bezoekjes vergemakkelijkt. U betaalt natuurlijk ook digitaal door gebruik te maken van een online betaalservice. En het eventuele contact dat u met onze klantenservice wenst te hebben geschiet ook online. Zo kunt u ons bellen en mailen. Ook via de sociale media zijn we te bereiken. Daar vindt u ook het laatste nieuws over aanbiedingen, trends en nieuwe producten binnen ons assortiment. Na het verf bestellen kunt u direct aan de slag. Mocht u daarom ook accessoires en gereedschappen nodig hebben dan kunt u op de site onder deze categorie snel een keuze maken. Want er zijn immers vele kwasten, rollers en schuurpapier dat u nodig hebt. Om nog maar te zwijgen van plamuur, grondverf of een andere onderlaag zodat u de bovenlaag eenvoudig kunt aanbrengen, ongeacht het materiaal dat u wilt verven. Doorgaans zal de keuze voor de kleur en teint ook afhangen van het materiaal, of u binnen dan wel buiten verft of wat u qua glans prefereert. Zo is er zijdeglans voor een matte gloed, hoogglans als de verf echt naar voren mag springen en kunt u ook een lak kopen voor het aflakken van metaal of hout.

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag van u!

Het enige dat u bij het verf bestellen wellicht mist is persoonlijk contact. Gelukkig kunt u op vele manieren wel uw persoonlijke vragen aan ons kwijt. Die kunnen we in realtime, dus door te bellen, beantwoorden. Heeft het minder haast? Dan is het vanzelfsprekend mogelijk om te mailen. We doen er ook dan alles aan om u spoedig van dienst te kunnen zijn. Wist u trouwens dat u bij het verf bestellen in onze webwinkel maar liefst 50 procent goedkoper uit bent dan wanneer u de speciaalzaak bezoekt?

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn