Cursus Excel 2013 2016 klassikaal en incompany | HR-ICT opleidingen

Een Excel cursus kan voor iedere administrateur, boekhouder, kantoormedewerker maar ook zeker hun leidinggevenden geen kwaad. Omdat er binnen vele economische sectoren gewerkt wordt met deze digitale spreadsheet is het van belang dat u niet alleen een dergelijke sheet kunt lezen, maar ook kunt opstellen. Gaat het vooral om het invullen van cijfers, het maken van simpele formules en het opstellen van grafieken en tabellen? Dan volstaat een Excel cursus voor beginners die u bij vandijkcomputeropleidingen.nl kunt komen volgen. We beschikken over alle faciliteiten waardoor we zowel kleine als grote groepen van een Excel cursus kunnen voorzien. Hebt u de basis allang onder de knie gekregen? Dan zult u zien dat we voor u als gevorderde ook allerlei interessante trainingen aanbieden. Zo is er voor ieder niveau wel een Excel cursus te boeken bij ons online. We geven deze trainingen overigens doorgaans in de Randstad op centrale locaties, maar wel in verschillende steden zoals in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Den Haag. Daarnaast kunt u ook een Excel cursus binnen uw bedrijf opvragen. Het is dan wel zo handig dat er een ruimte beschikbaar is met computers waarop deze software staat. Zo nodig kunnen we ook onze eigen apparatuur meenemen. Ten slotte is het ook zeker mogelijk om een individuele Excel cursus te volgen. Dat kan zijn vruchten afwerpen want dankzij dit certificaat hebt u een veel grotere kans op de arbeidsmarkt dan zonder. Neem in dat geval even persoonlijk contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat we precies voor u betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Dankzij een Excel cursus kunt u snel boekhouden

Deelnemers aan de klassikale Excel cursus krijgen niet alleen de beschikking tot hun eigen pc met dit programma maar ook een handig boek vol lesmateriaal waaraan tijdens de Excel cursus aan gerefereerd wordt. Op de website kunt u de diverse programma’s van de diverse trainingen even doorlezen zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. In totaal hebt u de keuze uit 5 verschillende cursussen die allen 1 dag in beslag nemen. Neem bijvoorbeeld de basis Excel cursus als u uw geheugen en vaardigheden wilt opfrissen. Misschien hebt u er tien jaar geleden voor het laatst mee gewerkt. De ontwikkeling van dit product heeft niet stilgezeten want Microsoft updatet zijn producten continu bij iedere nieuwe Windows upgrade. Na het doorlopen van deze dag wordt u beloond met een certificaat en kunt u ervoor kiezen om eventueel een vervolgcursus te gaan doen. Wilt u liever iets meer weten van een ander onderdeel van het huidige Officepakket? Volg dan bijvoorbeeld de cursus over:

  • Word,
  • PowerPoint,
  • Outlook,
  • Project, het programma voor het opstellen van project planningen en voor het bewaken van de projectvoortgang.

En ten slotte bieden we een cursus Access, een cursus Adobe Acrobat en een cursus Windows voor eindgebruikers aan. Vraag via het contactformulier naar meer specificaties voor deze overige trainingen.

Het is de meeste gebruikte spreadsheet-software in de wereld

Dankzij de persoonlijke benadering, ook tijdens klassikale lessen, krijgt iedere deelnemer de aandacht die nodig is om het certificaat naar behoren te halen. Voor persoonlijke vragen, opmerkingen of verzoekjes is het verstandig om telefonisch of via het contactformulier contact op te nemen met onze klantenservice. Ze helpen u graag even verder. Blijf ons trouwens volgen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Google+. Dan weet u als eerste dat we weer een nieuwe cursus aanbieden en daarnaast geven we daar vele tips en vindt u een uitgebreide agenda van de trainingsdata. Bent u tevreden over de training? Geef ons dan een beoordeling! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn