Hoe geweldig zou het zijn om een eigen huis te ontwerpen? Dit is echt een droom voor heel veel mensen, en helaas blijft het voor velen ook een droom. Natuurlijk is het best schrikken als je je erin gaat verdiepen, en erachter komt hoe veel werk het is. Dat is nogal wat, daar hoeven we niet over te liegen. Maar gelukkig hoef je lang niet alles zelf te doen. Wil je een huis ontwerpen? Dan is het zaak om een goed bedrijf in te schakelen. Het is essentieel om te zorgen dat je hierbij de juiste hulp krijgt. En gelukkig is die te vinden! Neem eens contact op met architect Lex Bruns! Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het echt de moeite waard is om met deze architect in zee te gaan. Je krijgt gelijk vertrouwen in het fenomeen ‘je huis ontwerpen’. Als je met dit bedrijf gaat praten, kom je er snel achter of het een project is voor jou. Of niet, ze zijn hier heel eerlijk dus dat vond ik echt een grote pré. Gelukkig voelde ik gelijk de klik, waardoor ik razend enthousiast werd en aan het grote project huis ontwerpen en daarna huis bouwen ben begonnen. En ik kan je vertellen, daar heb ik absoluut geen spijt van. Sterker nog, inmiddels woon ik op mijn droomplek in mijn ideale huis, dat we samen hebben ontworpen. Nog elke dag word ik dolgelukkig wakker en zo trots als een aap, dat ik samen met Lex Bruns dit project tot een goed einde heb kunnen brengen. Ik heb nooit geweten dat een huis ontwerpen zo geweldig mooi zou zijn. Natuurlijk ging het proces niet zonder slag of stoot, daar moet je wel op voorbereid zijn want er komen altijd dingen bij kijken waar je van tevoren geen rekening mee gehouden had. Maar mocht je interesse hebben in een huis ontwerpen en een beetje flexibel zijn, dan zou ik het zeker iedereen aanraden om een keer te doen!

Ga je huis ontwerpen samen met Lex Bruns

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om met een goede partij in zee te gaan. Die heb ik gelukkig snel gevonden in Lex Bruns. Ik heb ook bij andere bedrijven gekeken, maar daar voelde ik de klik helaas niet. Het is essentieel om je goed te verdiepen in het fenomeen een eigen huis ontwerpen. En gelukkig kan Lex Bruns je daar heel goed bij helpen. Hij kan je op allerlei vlakken informeren.

  • Hij kijkt goed wat de mogelijkheden zijn binnen je budget.
  • Hij heeft veel ervaring en kan dus extra mogelijkheden bieden.
  • Hij is zeer professioneel en heeft veel kennis in huis.
  • Hij werkt met innovatieve technieken en duurzame materialen.

Er zijn zo veel mogelijkheden, dat het zeker de moeite waard is om deze uit te zoeken, samen met een professional als Lex Bruns. Het begint allemaal al bij de bouwgrond, dus wil je je eigen droomhuis ontwerpen? Verdiep je dan eens in dit onderwerp. Dit kun je samen doen met deze architect, hij kan je daar van alles en nog wat over vertellen, op een toegankelijke manier.

Neem die eerste stap en realiseer je droomhuis

Ga gewoon eens rondkijken naar huizen van anderen. En bedenk voor jezelf: wat vind je mooi en wat vind je minder mooi? Wellicht heb je al een bepaalde locatie in gedachten, wat voor huis zou je graag willen? Waar wil je dat die komt te staan? En wat voor bouwgrond is daar aanwezig? Zet die eerste stap en je eigen huis ontwerpen wordt zo een project om nooit te vergeten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn