Het kiezen voor een lease scooter is dankzij het bedrijf Polderscooter nu makkelijker dan ooit! Het hebben van een eigen scooter is met name onder jongeren een hele populaire optie. Je hebt er geen zin meer in om altijd maar afhankelijk te zijn van je ouders als je ergens heen wilt, maar sommige bestemmingen zijn nu eenmaal niet heel erg goed met de fiets te doen. Het is dan wel zo fijn als je een eigen scooter voor de deur kunt hebben. Dit is echter geen goedkope aanschaf en niet iedereen die dit wil zal dit bedrag voor een nieuwe scooter zomaar even neer kunnen leggen. Daar hebben ze bij Polderscooter een hele goede oplossing voor gevonden, namelijk een lease scooter.

  • 80 modellen
  • Geen afsluit- of administratiekosten
  • Extra boetevrij aflossen

Bij de Polderscooter maken ze het graag zo leuk en makkelijk mogelijk om jouw eigen lease scooter te krijgen. Je kunt hiervoor eenvoudig terecht op de website, maar je kunt ook naar de showroom toekomen als je dat makkelijker vindt. Het is maar net waar je de voorkeur voor hebt. Als je bijvoorbeeld al precies weet welke lease scooter je graag hebben wilt, dan kun je alles heel erg makkelijk regelen via de website. Moet je op dit gebied juist nog een keuze maken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan het makkelijker zijn om daarvoor naar de showroom van de Polderscooter te komen.

Meer weten over een lease scooter

De lease scooter die je via de Polderscooter kunt krijgen betaal je af binnen een bepaald termijn. Je kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een periode van 12 maanden. Maar je kunt ook kiezen voor 24, 36, 48 en zelfs 60 maanden. Op die manier wordt het dus mogelijk gemaakt dat jij al voor € 10 per maand je eigen lease scooter kunt hebben. Wel willen we je er graag op wijzen dat je uiteraard wel rente betaalt over het openstaande bedrag dat je nog moet afbetalen. Hoe langer je dus afbetaalt, hoe hoger dit bedrag uiteindelijk wordt. Het voordeel is wel dat je compleet boetevrij extra kunt aflossen. Kun jij slechts € 10 per maand betalen, maar krijg je voor je verjaardag wel wat extra geld? Dan kun je daarmee dus een gedeelte geheel boetevrij extra aflossen. Zo houd je de rente toch nog enigszins laag. Daarnaast hoef je je hier niet druk te maken om eventuele afsluit- of administratiekosten. Bij de Polderscooter doen ze daar allemaal niet aan!

Regel het vandaag nog

Het hebben van een eigen lease scooter kan al binnen enkele dagen geregeld zijn. Je begint met het invullen van het formulier op de website. Je krijgt dan per post een offerte opgestuurd. Als je hiermee akkoord gaat, dan onderteken je deze en samen met de gevraagde stukken stuur je dat terug naar de Polderscooter. Het duurt dan slechts 5 werkdagen om de lease scooter op jouw naam te zetten en je kunt er al van gaan genieten! Wil je hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om hiervoor contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij kunnen je uiteraard alles vertellen over het hele proces. Ook als je er bijvoorbeeld niet helemaal uitkomt welke lease scooter nu de beste keuze voor jou is, dan kan een van de medewerkers je helpen bij het maken van deze keuze. Kom dus vandaag nog naar de website toe of kom langs in de showroom en je kunt over een aantal dagen al je eigen lease scooter hebben!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn