Zelf je eigen facturen opstellen is natuurlijk niet zo moeilijk, maar wel heel erg tijdrovend. De meeste ondernemers vinden dit geen leuk klusje omdat het ze teveel tijd kost. Bovendien vinden sommigen het moeilijk om de factuur er professioneel uit te laten zien. Gelukkig kun je in zo’n geval terugvallen op de handige facturatie software van teamleader.nl. Als je deze gebruikt kun je met slechts enkele klikken en het invullen van de basis informatie facturen opstellen en meteen verzenden. Het is super makkelijk in gebruik door de intuïtieve backend, en je facturen zien er heel professioneel uit. De voordelen van de facturatie software van teamleader zijn voor jou als ondernemer als volgt:

  • Je kunt je facturen aanpassen aan je eigen huisstijl.
  • Je kunt de status van elke factuur nakijken in je geïntegreerde boekhoudpakket.
  • Je kunt in één oogopslag zien welke diensten / activiteiten je nog moet factureren.
  • Je kunt ook automatisch herhaalfacturen sturen, bijvoorbeeld elke week of maand.

Vooral de laatste optie is een reden waarom veel ondernemers al zijn overgestapt op de facturatie software van teamleader. Als je namelijk elke maand opnieuw een factuur moet sturen naar een klant, voor diensten die je blijvend uitvoert, kost dit je relatief veel tijd. Veel makkelijker is het om deze factuur zodanig in te stellen dat hij elke maand automatisch, opnieuw naar de klant wordt verstuurd. Dan heb jij er verder geen omkijken meer naar en kun je je richten op het zo goed mogelijk uitvoeren van je diensten.

Handige registratie en facturatie software

Bij teamleader.nl vind je niet alleen de overzichtelijke facturatie software, voor het opstellen van jouw facturen. Ze bieden namelijk nog veel meer handige programma’s, die allemaal in combinatie met elkaar kunnen worden gebruikt. Zo maak je het jezelf als ondernemer makkelijk, want administratie kan een tijdrovend klusje zijn. Gebruik maken van administratie software geeft je bovendien per maand handige overzichten van je inkomsten en uitgaven. Je bent dus te alle tijden goed op de hoogte van hoe jouw bedrijf er financieel voor staat, en kunt gemakkelijker geld besparen doordat je nu precies ziet waar je geld naartoe gaat. Administratie en facturatie software is dus niet alleen erg handig, maar het geeft je ook inzicht in je financiën. En dat is voor een ondernemer natuurlijk cruciaal. Zonder inzicht in de huidige financiën van je bedrijf kun je namelijk niet groeien.

Handigheidjes van de software van teamleader

Naast het feit dat de administratie en facturatie software je inzicht en tijdwinst oplevert, bieden ze ook nog allerlei handigheidjes. teamleader heeft al hun software namelijk zo ontworpen dat je ze aan elkaar kunt koppelen. Je kunt ze linken aan je boekhouding, en zo gemakkelijker je aangiftes winstbelasting doen doordat je altijd de juiste cijfers bij de hand hebt. Je kunt immers via de software voor ondernemers van teamleader gemakkelijk financiële rapportages maken, en deze komen goed van pas als je je btw-aangifte of aangifte inkomstenbelasting moet doen. Een laatste handigheidje van de facturatie software van teamleader is dat de gemaakte facturen via email aan de klant worden verzonden, en de klant vervolgens gemakkelijk met iDeal kan betalen. Het is dus zowel voor jou aantrekkelijk als voor de klant, en dat is wat iedere ondernemer wil, niet?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn