In een tijd waarin google informatiebron nummer 1 is en het internet ruimte heeft gemaakt voor nieuwe beroepen en nieuwe mogelijkheden is het voor vele ondernemers en particulieren een handige skill om goed overweg te kunnen met zoekmachines en het internet. Het is handig om online goed te kunnen zoeken en rechercheren om zo precies en efficiënt de informatie waar je naar op zoek bent te kunnen vinden. Om u hiermee te helpen biedt aware online een opleiding digitaal rechercheren aan, ook wel een training in Open Source Intelligence (OSINT) genoemd. 

Opleiding digitaal rechercheren op aware-online.nl

aware-online.nl biedt verschillende diensten aan, waarvan allen betrekking hebben op de kunst van het online rechercheren.Op zoek naar een opleiding digitaal rechercheren? De diensten die ze bieden zijn:

  • Diverse trainingen in open source intelligence.
  • Persoonlijke hulp bij open source intelligence zaken voor bedrijven en particulieren die iets wat ze zoeken niet kunnen vinden online. aware-online biedt deze partijen persoonlijke hulp van een professional die ze helpt met het vinden van hetgeen waar naar gezocht wordt.
  • Tools om het digitaal rechercheren makkelijker te maken, dit is software die u gratis of tegen betaling van de website van aware-online kunt halen, zo kunt u efficiënter en gerichter zoeken op het internet door bijvoorbeeld meerdere trefwoorden te vermijden of toe te voegen.
  • Open source intelligence tips die voor iedereen beschikbaar zijn via de website, deze tips lijken op de opleiding online rechercheren maar dan samengevat en overzichtelijk op een rijtje gezet zodat men ze snel kan doornemen en kan toepassen.

Hoe werkt de opleiding digitaal rechercheren?

Aware online academy heeft een ruim assortiment aan opleidingen in digitaal rechercheren, zowel in verschillende talen als niveaus. Zo kunt u na het volgen van een opleiding digitaal rechercheren ervoor kiezen om uw nieuwe kennis toe te passen maar ook om uw kennis uit te breiden door het tweede deel van de opleiding digitaal rechercheren te starten. In het tweede deel van de opleiding digitaal rechercheren wordt dieper ingegaan op de al geleerde stof. De Aware online academy is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut waardoor u als klant zeker kunt zijn van de kwalitieit die aan dit keurmerk vasthangt, u wilt natuurlijk uit kunnen gaan van uw opleiding digitaal rechercheren. Ze bieden verschillende soorten open source intelligence trainingen aan, bijvoorbeeld met betrekking tot social media intelligence of open source intelligence. Bovendien kunt u uw opleiding kiezen op basis van uw motieven om te beginnen aan de opleiding digitaal rechercheren, zo is er een opleiding die de nadruk legt op juridische zaken die komen kijken bij de digitale en is er een andere opleiding die puur voor geïnteresseerde beginners is ontworpen waarbij alle informatie duidelijk en simpel uitgelegd wordt. Van veel leerlingen hoor je dat de opleiding digitaal rechercheren vele deuren voor ze heeft geopend en dat ze door de opleiding digitaal rechercheren niet alleen hun CV uitbreidden maar zich ook veel bewuster zijn geworden van de verschillende kanten van het digitaal/online verkeer. Een echte aanrader dus voor iedereen die meer over digitaal rechercheren te weten wil komen of zich wil specialiseren aan de hand van hun eigen proffesionele positie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn