Magneetverf bestaat nog niet zo erg lang, maar is wel al heel erg populair geworden, en dat is niet verrassend. Je kunt er namelijk super creatieve dingen mee doen en een saaie muur omtoveren tot een waar kunstwerk. Een muur met magnetische verf kun je namelijk eindeloos decoreren met kaarten, posters of andere knipsels (bijvoorbeeld van je kinderen). Zorg er echter wel voor dat je magneetverf van goede kwaliteit koopt, anders is de magnetische kracht misschien niet sterk genoeg. Daarvoor kun je het beste gaan naar de webshop magneet-verf.nl. Daar verkopen ze deze magnetische verf in verschillende varianten, maar altijd van goede kwaliteit. Bovendien kun je in diezelfde webshop ook terecht voor super veel verschillende magneetjes. Je kunt dus in één klap je hele muur schilderen en stylen, en hebt dus binnen één dag een gehele nieuwe look. Bij magneet-verf.nl verkopen ze alleen magneetjes met relatief sterke magneetkracht, wat super fijn is want je wilt wel dat ook de wat dikkere kaarten aan je muur blijven hangen. Met de magneten uit deze webshop lukt dat zeker, en al helemaal in combinatie met de goede magneetverf die ze tevens verkopen. 

Webshop met magneetverf en magneten

In de webshop van magneet-verf.nl kun je natuurlijk een goede magneetverf en allerlei soorten leuke magneetjes bestellen, maar ze hebben nog veel meer! Je kunt er namelijk ook de volgende soorten verf kopen:

  • Schoolbordverf
  • Whiteboardverf
  • Voorbehandeling voor verf
  • Vernis met glitters

De laatste optie betreft een soort transparante verf die voorzien is van glitters. Deze kun je bij magneet-verf.nl kopen in zowel zilver- als goudkleurig. Dit type verf (ook wel vernis genoemd omdat het een toplaag creëert), gebruik je dus over een andere laag verf heen. Dit kan zowel over magneetverf als over normale muurverf. Bedenk je echter wel dat de magnetische verf ietwat minder sterk kan worden als je er een laagje overheen schildert. Maar als je meerdere lagen magnetische verf gebruikt in combinatie met de sterke magneetjes uit deze webshop, dan zit je nog steeds goed qua magnetische kracht. De glitterende vernis is perfect voor meidenkamers, en wordt dan ook vaak gebruikt in combinatie mer pastelkleurige muurverf. Het effect is prinsessenachtig, en dat is natuurlijk precies wat veel meisjes op hun kamer willen. 

Maak je eigen collages met magnetische verf

De magneetverf is een van de meestverkochte items in de webshop magneet-verf.nl. Niet voor niets hebben ze hun shop daarnaar vernoemd. Het is nu eenmaal een hele creatieve manier om een mooi effect te creëren, en je muur constant te kunnen aanpassen. Het maakt niet uit wat je wilt ophangen aan de muur, het kunnen kunstwerkjes van je kinderen zijn, maar ook kaarten of posters die je zelf hebt uitgezocht. En doordat je ze ophangt met magneetjes kun je steeds de compositie veranderen of er iets aan toevoegen. Je zult niet de enige zijn die elk half jaar zijn/haar hele huis wil omgooien. Een muur bewerken met magneetverf is dan ideaal. Het kan in elke kleur, en met magnetische verf op je muur kun je zo creatief zijn als je zelf wilt, zonder dat je gaten hoeft te boren of lelijke plakspijkers hoeft te gebruiken. Ideaal dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn