Bent u opzoek naar een telecom consultant? Dan bent u bij hubb aan het goede adres. Het bedrijf heeft een divers netwerk aan specialisten op het gebied van telecom, zorgdemotica en ICT ter beschikking. Dit is mogelijk voor alle fases gedurende een lopende overeenkomst en een inkooptraject voor telecom en/of zorgdomotica. Het bedrijf maakt gebruik van de ervaring en vele jaren door specialisten op het juiste moment bij een project in te zetten. Het bedrijf blijft verantwoordelijk voor het hele traject.

Telecom consultant

Bij het bedrijf kunt u terecht voor telecom consultant. Telecom is voor veel bedrijven en zorginstellingen  geen eenvoudige materie terwijl veel abonnementen eenvoudig en overzichtelijk zijn geworden. Tegenwoordig is het steeds belangrijker om alles te weten over telecom. hubb biedt u daarom een telecom consultant die u helpt bij elke fase van het inkoopproces. Een telecom consultant weet alles op het gebied van telecom om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Zo helpt de telecom consultant u bij het vinden van mogelijke richtingen en bijbehorende budgetten maar ook andere zaken. De telecom consultant helpt u ook bij het contract opstellen of controleren van de afspraken. Daarnaast helpt de telecom consultant u met nog meer vraagstukken. Voor advies kunt u dus terecht bij hubb en helpt een telecom consultant u graag. Zo kan een bedrijf diverse redenen hebben om een telecom consultant in de schakelen, wat het probleem ook is de telecom consultant kan altijd helpen.

Een telecom consultant neemt u werk uit handen en adviseert u graag op zakelijk gebied. Het bedrijf bedient grotere instellingen en bedrijven met meerdere vestigingen. Het bedrijf is een onafhankelijke adviseur die kennis deelt zodat u de juiste keuzes kunt maken. 

Het bedrijf

hubb is een professioneel en modern adviesbureau voor telecom- en zorgdomotica. Het bedrijf is ambitieus, informeel en heeft een frisse open aanpak. Naast dat het bedrijf de telecom consultant biedt, heeft het bedrijf nog meer voordelen wanneer u met het bedrijf gaat samenwerken:

  • Extra kennis en ervaring
  • Gemak, het bedrijf neemt werk uit handen
  • Het besparen van tijd, het blijven uitvoeren van eigen activiteiten.
  • Het besparen van geld
  • Verkrijgen van zekerheid

Wanneer u kiest voor hubb dan maakt u gebruik van meerdere ervaren Project Managers die de implementatie van de nieuwe oplossing vanuit uw bedrijf of instelling verzorgen. Daarnaast krijgt u een financieel advies, kunt u gebruik maken van de ICT- en netwerkkennis en kantoorautomatiseringsomgeving. Kennis en specialisme op het gebied van AVG, veilig mailen en het beschermen van persoonsgegevens, juridische kennis, kennis en ervaring bij het begeleiden van inkooptrajecten, kennis van inhoud van vacaturen, trainster en coach voor adoptie en aanwezige strategische kennis van en ervaring met het inrichten van contact center omgevingen. 

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een bedrijf om advies bij hubb te verkrijgen. Het bedrijf helpt graag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met het bedrijf of neem een kijkje op de website voor meer informatie. Op de website kunt u ook gemakkelijk een offerte aanvragen. De medewerkers helpen u graag de mogelijkheden te verkennen om voor u de juiste keuze te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn