Een paar maanden geleden zocht ik naar werk dat ik vanuit huis kon doen, een thuiswerkbaan was wat ik zocht. Ik wilde graag werk waarbij ik zelf mijn uren kon indelen en waarvoor ik mijn huis niet voor hoefde te verlaten. Nadat ik verschillende websites had bezocht, vond ik uiteindelijk een leuke baan via vacat.nl. Mijn vriendin en ik hebben een half jaar geleden een zoon gekregen en we besloten dat ik thuis zou blijven om voor hem te zorgen. Mijn vriendin heeft een erg goede baan en veel mogelijkheden om te groeien in het bedrijf waar ze werkt. Toen we bespraken hoe we de zorg van onze zoon zouden regelen, vonden we het allebei een goed idee dat ik thuis zou blijven. Wij vinden het belangrijk dat ons kind wordt opgevoed door een van zijn ouders en willen hem zo min mogelijk naar een kinderdagverblijf brengen. Ik vind het erg fijn dat ik zoveel uur per dag samen ben met onze zoon, maar na een aantal maanden wilde ook ik graag een aantal uur per week werken. Elke dag heb ik een aantal uur over en tijdens die uren wilde ik graag werken. Een thuiswerkbaan leek mij en mijn vriendin de beste keuze, ook al wist ik niet waar ik een leuke baan kon vinden. Ik dacht dat het erg lastig zou zijn om een geschikte thuiswerkbaan te vinden, omdat ik graag mijn eigen uren wilde indelen.    

Gemakkelijk een leuke thuiswerkbaan gevonden

Online zocht ik op verschillende grote vacaturesites, maar hier was slechts sporadisch een thuiswerkbaan te vinden.  De banen die ik hier vond waren niet geschikt voor mij, of leken mij niet leuk. Ik wilde graag zelf mijn uren indelen, ongeveer tien uur per week werken en werk doen dat mij leuk en uitdagend leek. Ik had een aantal websites bezocht, maar was een beetje teleurgesteld over het aanbod. Ik hoopte dat ik meer succes zou hebben op een website dat zich richt op freelance en thuiswerken. Ik vond de website vacat en hier zag ik een groot aanbod aan freelance en thuiswerkbanen. De vacatures waren bovendien recent geplaatst en er zaten diverse interessante vacatures tussen. Ik vond een aantal vacatures die overeenkwamen met mijn wensen en besloot om hierop te reageren. Ik kreeg binnen een dag reactie en werd direct uitgenodigd voor een gesprek. Na de gesprekken kon ik beginnen met een van de thuiswerkbanen en ik was hier erg blij mee. 

Leuk werk vanaf thuis

Ik heb nu twee maanden een thuiswerkbaan en vind het leuk om te doen. Op deze manier kan ik extra bijverdienen en heb ik meer afwisseling tijdens mijn dag. Het werk is gemakkelijk om te doen en wanneer ik mijn computer opstart, dan kan ik beginnen. Ik vind het erg fijn dat ik zelf mijn uren kan indelen. Als onze zoon wat meer aandacht nodig heeft, dan is dat geen probleem. Voor het vinden van een thuiswerkbaan kan ik vacat.nl aanraden.

  • Er zijn veel freelance en thuiswerkbanen beschikbaar
  • De vacatures zijn recent geplaatst
  • Ik vond verschillende leuke vacatures
  • Binnen een dag kreeg ik reactie 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn