In mijn bedrijf hadden wij een lange tijd problemen met ons afval. Het afval nam erg veel ruimte in beslag in ons magazijn en daarnaast stonk het ook vaak. De ruimte konden wij goed gebruiken voor de opslag van meer artikelen en medewerkers wilden liever niet in de buurt van het afval werken. Nadat ik verschillende oplossingen onderzocht had, bleek een miniperscontainer van afvalperscontainer.nl de beste oplossing. Ik ben ongeveer zes jaar geleden een bedrijf begonnen in kampeer- en buitensportartikelen, wij hebben een eigen webwinkel, maar verkopen ook aan andere bedrijven. Zes jaar geleden begon ik het bedrijf met mijn vriendin, maar ondertussen is het bedrijf veel groter geworden en hebben we nu meer dan twintig mensen in dienst. Veel van onze artikelen kopen wij in het buitenland in en regelmatig ontvangen wij leveringen. De leveranciers willen hun artikelen goed beschermen, daarom worden er veel verpakkingsmaterialen gebruikt. Bijna al deze verpakkingsmaterialen gaan direct naar het afval, wij kunnen slechts een klein gedeelte hergebruiken. Met de groei van het bedrijf is de hoeveelheid afval ook toegenomen en het nam een steeds grotere ruimte in het magazijn in. Daarnaast komt het verpakkingsmateriaal ook wel eens vies binnen, wanneer het bijvoorbeeld nat is geworden. Het verpakkingsmateriaal kan dan gaan stinken en dan willen de medewerkers niet meer in de buurt van het afval komen. Het was tijd om wat aan ons probleem te doen, gelukkig vonden wij uiteindelijk een goede oplossing door gebruik te maken van een miniperscontainer. 

Een miniperscontainer is geurloos en perst het afval

Voordat wij een miniperscontainer gebruikten, maakten wij gebruik van normale containers. Deze containers werden ongeveer twee keer per week opgehaald, maar waren vaak daarvoor al vol. Toen ik online zocht naar andere oplossingen kwam ik de website van afvalperscontainer tegen. Op deze website verkopen ze verschillende perscontainers en ook een kleine variant. Ik nam contact op met dit bedrijf om te zien of ze ons een goede oplossing konden bieden. Zij raden mij aan om een miniperscontainer te kopen. Hiermee zou het afval veel minder ruimte in beslag nemen, zouden wij geen last meer hebben van stank en bovendien is een perscontainer veilig en stil. Het afval wordt geperst, waardoor het veel minder ruimte in beslag neemt. Dit leek mij een zeer goede keuze en ik vroeg om een offerte. De offerte vergeleek ik met de offertes van andere bedrijven, maar bij dit bedrijf was hij het beste. Ik was erg blij met de prijs en de extra ruimte in het magazijn konden wij gebruiken voor de opslag van meer artikelen.

Erg blij met de perscontainer

Wij hebben nu ruim een maand de miniperscontainer staan en zijn erg blij met de aanschaf. De container kon snel geleverd worden en de oude containers hebben wij ondertussen verkocht. Voordat de container volraakt krijgen wij een signaal, zodat wij weten dat we de container moeten laten ophalen. Een miniperscontainer heeft voor ons veel voordelen: 

  • Het afval neemt minder ruimte in beslag en kunnen meer artikelen opslaan
  • Wij hebben geen last meer van stank 
  • Het afval hoeft minder vaak opgehaald te worden
  • De perscontainer is veilig en stil
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn