Hebt u een groot bedrijf of in ieder geval een ruimte waar veel gebruik wordt gemaakt van computers? Dan is het wel zo prettig dat de besturingssystemen van al deze pc’s dezelfde zijn. Toch gebeurt het vaak dat dit niet het geval is, zeker als er computers aan- en afgekoppeld kunnen worden. Een Apple is immers heel iets anders dan een product van Microsoft en deze systemen botsen met elkaar. Toch kan het met elkaar geïntegreerd worden zodat er harmonie ontstaat en iedereen dezelfde toegang heeft tot de functies die het mainframe te bieden heeft. Hoe dit kan? Virtualisatie oplossingen. Met virtualisatie oplossingen bedoelen we dus de manier waarop deze systemen met elkaar worden verbonden zodat u geen last hebt van vertragingen en ergernissen. In de computerwereld zijn ergernissen schering en inslag dus houdt er rekening mee dat wanneer u een netwerk opzet, de kans groot is dat u met de haren in het hoofd komt te zitten. Zeker als u hier maar weinig kaas van hebt gegeten is het verstandig om deze virtualisatie oplossingen te delegeren aan een professioneel bedrijf. En we hopen daarbij van harte dat u voor de virtualisatie oplossingen bij ons terecht komt. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op de website datamirage.nl. Wij zijn het bedrijf dat u moet hebben als u op zoek bent naar deze virtualisatie oplossingen en u er niet uitkomt. Dat is niets om u voor te schamen want het is een moeilijke en tijdrovende klus die we graag uit uw handen nemen zodat u zonder enig probleem uw netwerk kunt gebruiken met diverse besturingssystemen zoals:

  • Unix
  • Linux
  • Apple
  • of Windows

Klinkt u dit als muziek in de oren en wilt u hier graag meer informatie over? Leest u dan snel verder want wij vertellen u wat we voor virtualisatie oplossingen in de aanbieding hebben.

Wij staan voor u klaar met onze virtualisatie oplossingen

De virtualisatie oplossingen komen vooral neer op het verschil tussen de zogenaamde host en de zogenaamde guest. De host is in principe de belangrijkste computer binnen uw bedrijf, school of waar u dan ook een netwerk hebt. Uiteraard draait deze host op en besturingssysteem dat nogal technisch is zodat er erg veel mogelijkheden tot aanpassen is. De kans is groot dat u daarom Linux gebruikt of een andere technische besturingssysteem die u niet snel bij iemand thuis zult vinden tenzij het ook iemand is die werkzaam is in de IT of informatica en daardoor weet wat voor vlees hij of zij in de kuip heeft liggen. De overige pc’s, de “guests”, draaien meestal op veel toegankelijkere systemen zodat iedere leek weet hoe dit werkt en hem of haar niets vreemds te wachten komt te staan. De virtualisatie oplossingen liggen er in besloten dat het mogelijk is om via de host deze systemen te kunnen draaien op de computers van de guests. Het lijkt dus een beetje op een digitale vertaalslag die gemaakt moet worden en dat is dan ook een simpele analogie om uit te leggen hoe deze virtualisatie oplossingen het beste tot zijn recht komen. In principe zijn virtualisatie oplossingen programma’s die een andere computer of systeem nabootsen zodat het voor de gebruiker mogelijk is om alle software te draaien dat u gewend bent op uw normale laptop of pc. Dat is in het kort waar de virtualisatie oplossingen op neer komen en dat is wat wij voor u kunnen doen. Bent u hierin geïnteresseerd? Dan moet u echt eens contact met ons opnemen. Hoe u dit het beste kunt doen kunt u lezen in de volgende alinea. Reken er maar op dat onze virtualisatie oplossingen een geschenk uit de hemel is voor uw IT-afdeling. Ze zullen het daardoor een stuk rustiger krijgen en zodoende kunnen ze zich focussen op andere belangrijke aspecten binnen de IT.

Meer weten? Mail, bel of schrijf ons gerust

Ons team onderhoudt op het moment meer dan 3500 plekken waar virtualisatie oplossingen zijn toegepast en dat zijn er dus enorm veel in Nederland. Toch hebben we ook u er graag bij als klant. Bent u op zoek naar een gerenommeerd en gedreven bedrijf dat voor u deze virtualisatie oplossingen kan toepassen? Dan hopen we van harte dat we aan uw eisen voldoen. Er zijn diverse manieren om met ons in contact te komen. Zo vindt u op onze site eenvoudig ons e-mailadres zodat u ons duidelijk kunt maken wat u verwacht en u ons kunt vragen wat we hierin kunnen betekenen. Daarnaast vindt u ons telefoonnummer zodat u een van onze medewerkers aan de lijn kunt vragen en ons alles kunt vragen over de virtualisatie oplossingen. Wilt u liever teruggebeld worden op een geschikter tijdstip? Wij betalen graag deze kosten, dat is een kleine moeite. Laat dan ook uw nummer achter zodat we u kunnen opbellen wanneer het u zint. Een andere handige manier om alles te weten te komen over virtualisatie oplossingen is door het online contactformulier in te vullen op www.datamirage.nl. Dit noemen we ook wel het online inventarisatie formulier. Vult u daar in waaruit uw IT-afdeling bestaat, de hoeveelheid pc’s, netwerkmogelijkheden en uw wensen en dan stellen we direct een geheel vrijblijvende offerte voor u op met daarin de mogelijkheden en de kosten. Niet alleen zijn wij in te huren voor deze virtualisatie oplossingen. Ook kunnen we draadloze netwerken komen opzetten en staan we voor u klaar als u een social hotspot wilt installeren met gratis Wi-Fi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn