Als u ook wilt werken aan het e-fulfilment van uw bedrijf, dan is het zeker goed dat wij u even treffen. Wij hebben hier namelijk erg goed nieuws over. Weet u niet precies wat e-fulfilment nou eigenlijk inhoudt? Dan maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u hier eerst iets meer over te vertellen. E-fulfilment gaat over de gehele order- en serviceketen. Het gaat over alles wat er gebeurt zodra een klant iets bestelt bij uw webshop. Het is heel erg belangrijk dat alles in goede banen geleid wordt, omdat klanten anders gefrustreerd kunnen raken. Als een website te traag werkt, dan haken mensen af en zoeken ze een andere aanbieder. En dit wilt u natuurlijk niet hebben. Ook als er iets niet helemaal duidelijk is in de bestelprocedure kan de klant de weg kwijt raken. Hij krijgt dan een negatief beeld van uw producten of diensten, terwijl dit helemaal niet te bedoeling is. En het is ook niet nodig. Als u werkt aan uw e-fulfilment, zal dit niet meer gebeuren. Mensen die iets bij u bestellen zullen dan naar tevredenheid alle stappen doorlopen en uiteindelijk snel het bestelde product thuis bezorgd krijgen. Op die manier kiest u voor een tevreden klantenkring. Ook de after sale is erg belangrijk, omdat u dan uw afnemers nog eens kunt vertellen waarom zij een goede keuze hebben gemaakt door voor u te kiezen. Al met al merkt u dus al wel dat wij precies weten hoe de vork in de steel zit op het gebied van e-fulfilment. Het is dan ook een feit dat u bij ons aan het juiste adres bent als u hier meer over wilt weten, of als u onze kennis toegepast wilt zien in uw bedrijfsvoering. Dus wilt u investeren in e-fulfilment, zodat u geen klanten meer teleur hoeft te stellen en zodat u uw klantenkring aanzienlijk kunt vergroten, kies dan voor S-H! Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u vele diensten bieden op dit vlak. Neem dus snel een kijkje op onze website om erachter te komen wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Wist u dat het e-fulfilment van uw onderneming van groot belang is?

Vele bedrijven staan er niet zo bij stil dat het zeer belangrijk is om aan een vlekkeloos e-fulfilment te werken. Wat klanten van uw firma vinden is namelijk van groot belang. Zij moeten uw merk natuurlijk blijven associëren met positieve dingen. En daarom is het aan te raden om te allen tijde een goede indruk achter te laten bij personen die iets gaan bestellen in uw webwinkel. Is dit ook wat u wilt? Kies dan voor onze diensten op het vlak van e-fulfilment. Als u met SH in zee gaat dan wordt u daar altijd beter van. Dit komt doordat wij:

  • een geweldige service bieden, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • vele mogelijkheden hebben
  • u de gelegenheid geven om gebruik te maken van onze kennis en expertise op dit terrein
  • het beste met u voor hebben
  • ons gespecialiseerd hebben in e-fulfilment
  • en nog veel meer

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van positieve punten van onze firma. Wij staan simpelweg te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn om het e-fulfilment van uw klandizie op peil te houden. Als het om dergelijke aangelegenheden gaat, zijn wij de nummer een. Dit betekent dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Het staat dan ook als een paal boven water dat u voor e-fulfilment beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij SH stukken voordeliger uit bent. Dat is een feit!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Nu zult u misschien denken dat onze kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van e-fulfilment erg prijzig zullen zijn, dat u erg diep in de buidel zult moeten tasten om hier gebruik van te maken. Gelukkig is dit helemaal niet het geval. Wij houden er namelijk niet van om u te veel te laten betalen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor SH te kiezen. Daar plukt u de vruchten van! Bij ons betaalt u nooit te veel voor een investering in het e-fulfilment. Bij ons is de klant nog echt koning! Ziet u het nou ook wel zitten om te kiezen voor de verbetering van uw e-fulfilment door ons team van specialisten? Hebt u voorafgaand nog enkele vragen, die u graag aan een van onze medewerkers zou willen stellen? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Wij zijn u graag van dienst! Neem daarom vandaag nog contact met ons op via een van de volgende kanalen:

  • de telefoon; u kunt ons tijdens kantooruren bellen
  • de mail; stuur een mailtje met daarin uw vraag over e-fulfilment
  • het contactformulier op onze site

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen. Wij zijn de nummer een als het gaat om e-fulfilment!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn