Zoekt u naar een leverancier van onder andere verzenddozen? Dan bent u bij viv aan het juiste adres. Vanuit het midden van het land, Veenendaal om precies te zijn, leveren we dagelijks voor diverse bedrijven en particulieren verzenddozen, verpakkingsmateriaal en diverse toebehoren. Naast totaalleverancier van dergelijk inpakmateriaal kunnen we u ook helpen bij de bedrukking van diverse producten. Denk aan het bedrukken van uw verzenddozen met daarop het logo van uw bedrijf en/of diverse bedrijfsgegevens. Ten slotte mag u van ons verwachten dat uw bestelde producten kant-en-klaar worden afgeleverd. In het geval van de verzenddozen betekent dit het volgende:

  • Wij produceren verzenddozen in standaardmaten maar u kunt ook uw eigen gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Voor een meerprijs zorgen we ervoor dat u uw artikelen direct passend kunt inpakken. Houdt u bij de berekening wel rekening met eventuele verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie, piepschuim of wikkelfolie?
  • We bedrukken uw gewenste dozen met de door u gekozen informatie.
  • En de verzenddozen worden opgevouwen geleverd. Daarmee bespaart u natuurlijk erg vel magazijnruimte. Ze zijn vervolgens snel uit te klappen en vast te tapen met stevig plakband. Ook voor dat artikel bent u bij ons aan het juiste adres en ook de tape kunnen we van uw bedrijfsgegevens voorzien.

Wij zijn aldus een totaalleverancier van verpakkingsmateriaal en het staat als een paal boven water dat deze verzenddozen één van onze belangrijkste productenlijn is. Velen zijn u reeds voorgegaan. Wilt u weten wie? Kijk dan eens bij de referenties. Wellicht dat u daar binnenkort ook tussen komt te staan!

We bieden verzenddozen aan in vele afmetingen

Hebt u een startup bedrijfje opgericht, bijvoorbeeld een webwinkel van bepaalde niche artikelen? Dan wilt u het wel direct goed aanpakken. U zoekt naar een kantoortje met een magazijn van waaruit u het bedrijf kunt bestieren. U koopt uw producten in en misschien maakt u een deel zelf en u plaatst het in uw magazijn. Wat is er nog meer nodig? Een goede site, backend en natuurlijk een inpaktafel waar u de bestellingen kunt verwerken. Print de factuur uit met de sticker waar het adres op staat, pak de verzenddozen erbij en verpak uw producten netjes met behulp van ons verpakkingsmateriaal. Om de verzenddozen te dichten gebruikt u onze tape en dan hoeft u enkel nog de sticker erop te plakken en het mee te geven aan de pakketbezorgdienst waarmee u in zee bent gegaan. Misschien hoeven we u dit helemaal niet uit te leggen omdat u een grote speler bent in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie. In dat geval kunnen de onkosten voor bijvoorbeeld deze verzenddozen hoog oplopen. Waarom zou u niet eens naar de concurrenten van uw huidige leverancier voor deze artikelen kijken? U zult waarschijnlijk al snel op onze site uitkomen. Onze prijzen in de webwinkel zijn verre van vast. Het hangt er immers vanaf wat uw specifieke wensen zijn maar ook of u in bulk wilt afnemen. Voor u bieden we namelijk groothandelsprijzen aan, uiteraard op aanvraag.

Hebt u speciale wensen? Geef ze dan persoonlijk aan ons door

Wij staan voor grote en kleine beginnende bedrijven klaar net als dat we graag met particulieren in zee gaan. Mocht u vragen hebben dan is het verstandig om tijdens kantooruren te bellen of door een medewerker aan te spreken via de site. U kunt namelijk direct met iemand chatten. Is uw vraag niet zo prangend? Stuur een mail, dat kan immers altijd. We doen er alles aan om de volgende dag zo snel mogelijk te reageren. Vergeet niet: maatwerk is mogelijk en we leveren steevast alle artikelen uit voorraad! Kijkt u ook eens op de site van viv.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn