De laatste paar maanden ben ik bezig met een nieuw project, ik wil van de garage mijn kantoor maken. Ik werk voor een groot ICT bedrijf in Amsterdam en doe dat met veel plezier. Ik heb veel leuke collega’s en vind het werk leuk en uitdagend. Ik werk ongeveer drie jaar bij dit bedrijf , maar had hiervoor een vergelijkbare functie in een ander bedrijf. Een van de leuke dingen aan dit bedrijf vind ik de gemoedelijke sfeer, dit was wel anders bij het bedrijf waar ik hiervoor werkte. Een van de voordelen van in de ICT werken, is dat je vaak veel thuis kan werken. Ik kan dat ook bij het bedrijf waar ik nu werk en maak daar vaak gebruik van. Ik heb twee kinderen en dan is het soms fijn om thuis te werken, ik heb namelijk nu de tijd om ze naar school te brengen en op te halen. Als ik wel naar mijn werk ga, dan ben ik bijna twee uur aan reistijd kwijt per dag. Op maandag ga ik wel altijd naar mijn werk, omdat we dan overleg hebben, meestal ga ik op vrijdag ook heen. Maar ik merk dat het soms we lastig is om thuis te werken. Je wordt sneller afgeleid, bijvoorbeeld als er een pakketje wordt gebracht, of met de kinderen in huis. Het leek mij daarom een goed plan om mijn garage om te bouwen naar een kantoortje voor thuis. De garage wordt op dit moment alleen gebruikt als opslag, maar de spullen kunnen wel naar de zolder. Ik was eerst begonnen met de garage op te ruimen en daarna ging ik aan de slag. Ik wilde een mooi bureau voor mezelf maken en deze in de hoek van de garage hebben. Dat ging goed totdat mijn boormachine ermee ophield. Ik stopte de 14,4v DeWalt accu in de oplader, deed nog wat kleine dingetjes en besloot de volgende dag weer door te gaan. De volgende dag wilde ik weer verder, maar na een paar minuten stopte mijn boormachine er weer mee, dit terwijl ik de 14,4v DeWalt accu de hele nacht had opgeladen. Ik stopte de accu weer in de oplader, want misschien was er goede connectie, maar een uurtje later merkte ik dat de 14,4v DeWalt accu nog steeds niet werkte.

14,4v DeWalt accu gekocht via accu-machine.nl  

Ik herinnerde me dat een vriend ook gereedschap heeft van DeWalt en vroeg of ik zijn 14,4v DeWalt accu mocht lenen om te testen of het aan de accu lag. Met zijn accu werkte de boormachine wel, dus dat was het probleem. Online zocht ik naar een 14,4v DeWalt accu, maar ik zag dat ze vrij duur waren. Het was goedkoper dan een nieuwe boormachine kopen, maar ik schrok wel van de prijs. Toen vond ik via accu-machine een accu die ook geschikt is voor mijn boormachine, maar het is een huismerk accu. Ik besloot dat ik het wel wilde uitproberen.

De accu werkt perfect

Het volgende weekend ging ik weer aan de slag in mijne nieuwe kantoortje en dit maal met mijn nieuwe 14,4v DeWalt accu. De accu past goed in mijn boormachine en werkt erg goed. Op deze manier heb ik veel geld bespaart en kan ik gewoon weer door met mijn project. Ik moet nog veel doen voordat mijn kantoortje klaar is, maar ik kan in ieder geval weer door.  

Ik kan iedereen aanraden om een huismerk accu te kopen: 

  • De accu heeft dezelfde pasvorm als de originele
  • Ik bespaarde geld met deze huismerk accu
  • Er zit 12 maanden garantie op de accu
  • Mijn boormachine werkt weer perfect
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn