Nbd-auctions - VeilingenBent u het eeuwig bezoeken van veilingen zonder succes zat? Kunt u de spullen die u zoekt nooit vinden? Is de nieuwprijs van alle zaken die u zoekt veel te hoog? Dan bent u bij nbd-auctions.com aan het juiste adres. De veilingen die online via deze site verzorgd worden hebben mij namelijk behoorlijk onder de indruk gemaakt, zo ver zelfs dat ik de veilingen in verlaten fabriekshallen en muffige veilinghuizen voorgoed achter me heb gelaten. De ongelooflijk eenvoudige manier van bestellen, het ontzettend brede assortiment, de uitstekende klantenservice: dit al zorgt ervoor dat de enige veilingen die je nog zou moeten bezoeken die op nbd-auctions.com zouden moeten zijn. De keuze is ontzettend, de spullen die ik voorbij heb zien komen houd je niet voor mogelijk. De afgelopen tijd alleen al zag ik:

  • Meubels in alle soorten en maten
  • Horloges
  • Barkrukken
  • Mountainbikes

En hier stopt het nog lang niet. Sinds haar begin heeft nbd-auctions.com al 900 verschillende veilingen online georganiseerd. En hierbij zal het echt niet blijven. De formule is zo ontzettend innovatief en goed uitgedacht dat nbd-auctions.com een naam zal zijn die wel een tijd met online veilen verbonden zal blijven. En dat is volledig terecht.

De veilingen en hun ervaring

Als fervent fietser heb ik al menig tour achter de rug. Nu was ik laatst op zoek naar een nieuwe fiets en dit leek me het ideale moment om nbd-auctions.com erop na te slaan. En hier heb ik nooit spijt van gehad. Ik vond meteen via alle veilingen een kavel van acht mountainbikes, allemaal van behoorlijk degelijke kwaliteit. Naar mijn verrassing zag ik een mountainbike die ik al een tijdje zocht en hier stond hij gewoon tussen de veilingen! Het geweldige was vooral dat de fiets hier werd aangeboden voor de helft van de prijs die je er nieuw voor zou betalen. Het was dan ook echt een verademing om te merken hoe simpel het was om te bieden op de mountainbikes. Ik maakte een account aan, gratis, waarmee ik direct kon bieden op elk van de veilingen die op de site stonden. Ik plaatste een bod en klaar was ik! Wat ook een echt mooie functie van de site is, is de mogelijkheid om een maximum bod te doen op één van de veilingen; een bod wat automatisch geplaatst werd wanneer ik overboden zou worden op een van de veilingen waar ik geboden had. Werkelijk een paar drukken op de knop verder was ik de potentiële eigenaar van een prachtige mountainbike voor erg weinig geld. Ik denk dat dat de kracht is van het online veilen op nbd-auctions.com, de eenvoud waarmee prachtige spullen kunnen worden aangeschaft. Nu ik de veiling had ‘gewonnen’, moest ik natuurlijk de mountainbike in huis zien te krijgen. Dit ging ook erg makkelijk, er was een vaste datum waar ik de fiets kon ophalen op een afgesproken locatie. Geen enkele moeilijkheid van het direct hoeven meeslepen die je bij de ‘gewone’ veilingen hebt. Ik kon me nu rustig voorbereiden over hoe ik mijn aangekochte zaak mee kon nemen.

De klant voorop

U snapt natuurlijk wel dat toen ik de mountainbike binnen had, ik maar niet genoeg kon krijgen van al die verschillende veilingen op nbd-auctions.com. Ik begon weer met bieden op verschillende veilingen, en binnen korte tijd kwam ik er achter dat nbd-auctions.com nog een kwaliteit heeft die wat minder duidelijk is in het bestellen. Toen ik namelijk een vraag had over de afspraak voor het ophalen van mijn aangekochte zaak, werd ik ongelooflijk vriendelijk en snel te woord gestaan. Het is ontzettend mooi om te zien hoe de kwaliteit van de veilingen wordt aangevuld met een goed team om dit in banen te leiden. Zowel via telefoon en e-mail werd ik vlug geholpen, zodat ik direct verder kon met het bieden op de verschillende advertenties. Het e-mailadres is trouwens niet alleen voor informatie of opmerkingen. Je kunt zelfs met info@nbd-auctions.com contact opnemen op je eigen spullen te veilen. Als je iemand bent die zijn spullen maar niet kwijt kan raken, probeer nbd-auctions.com. Dus als je geïnteresseerd bent om je spullen te verkopen op een site die maandelijks 20000 bezoekers trekt, wees niet bang om een mailtje te sturen! Alles bij elkaar ben ik compleet onder de indruk van nbd-auctions.com. Het veilen is eenvoudig en intuïtief, de afhandeling van je aankoop is zo gepiept. Terwijl de site wel uitstekend de ziel van veilingen weet te pakken: de spanning van het bieden. Het maakt niet uit of je in de veilingzaal zelf zit, of achter je computer, je hart klopt je nog steeds in de keel als je in afwachting zit. En als dan uiteindelijk die prachtige fiets, dat mooi horloge of dat toffe bankstel van jou is? Er is geen beter gevoel voor mij in de wereld. Ook dat is iets wat nbd-auctions.com bij mij heeft teruggebracht.  Verder is  het gemak van het aanmaken van een bovendien gratis account is een onderdeel wat nbd-auctions.com onderscheidt van de concurrentie.  De klantenservice is meer dan je zou kunnen wensen en dat alles genomen met de lage prijzen van de spullen laat mij denken dat de veilingen van nbd-auctions.com een begrip zullen worden binnen de veiling wereld. Neem voortaan dus niet meer genoegen met een middelmatig veilinghuis, maar ga voor het betere werk naar nbd-auctions.com. Je zult me er dankbaar voor zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn