Dozenhal - kartonnen verpakkingsmaterialenGaat u binnenkort verhuizen en wilt u graag dozen kopen? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Als u gaat verhuizen moet u namelijk zorgen voor voldoende stevige dozen om alle spullen goed op te kunnen bergen. Dat is belangrijk. Bij ons kunt u terecht voor een veelheid aan dozen in verschillende maten. Wij hebben 2500 soorten op voorraad en dat betekent dat u bij ons altijd zult slagen. Daar kunt u op rekenen. Als er nu een ding belangrijk is voor bedrijven die dozen willen bestellen, dan is het wel de mogelijkheid van een snelle levering. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom zorgen wij dat wij altijd al de volgende dag leveren. Daar kunt u op rekenen! Bent u op zoek naar een geschikte doos? Dan bieden wij een hele speciale service aan genaamd de dozenzoeker. Wat moet u doen om de juiste doos te vinden? Dat is heel erg eenvoudig. Vul de maten zoals de lengte en de breedte en de hoogte in van het soort doos dat u zoekt en dan zal het soort doos dat u wilt hebben verschijnen. Zo bestelt u altijd de juiste doos en grijpt u niet mis! Een extra diensten die wij bieden is het op maat maken van de doos die u wenst. Wij vinden het belangrijk om u precies het soort doos te bieden dat u zoekt en daarom bieden wij u deze dienst aan. Dat is wat u van ons mag verwachten. Ook kunt u een doos laten bedrukken met uw logo. Bent u een groot bedrijf en werkt u graag met bedrukte dozen? Laat het ons dan weten, want het bedrukken van de doos met uw logo is zeker ook een mogelijkheid die u heeft!

  • Bij ons koopt u een doos in wel 2500 maten.
  • Wij leveren uw doos altijd super snel.
  • U kunt uw doos laten bedrukken met logo.
  • Wij bieden zeer scherpe prijzen voor uw doos.
  • Vanaf €700,- betaalt u helemaal geen verzendkosten.

Dozen voor bedrijven

Bedrijven hebben dozen nodig. Dat kan verschillende redenen hebben. Bij een doos kunt u denken aan verhuizen. Maar dozen dienen ook als verpakkingsmateriaal en kunnen grote hoeveelheden goederen verpakken. Bent u een verkoper van een bepaald product en heeft u veel dozen nodig om uw product te verpakken dan is de mogelijkheid om bij ons de perfecte doos te bestellen een hele goede. Laat een doos op maat maken en bedruk hem met het logo van uw bedrijf. Bent u als bedrijf begaan met het behoud van onze aarde en staat u vaak stil bij duurzaamheid en duurzaam produceren? Dan kunnen wij u de hand schudden als leverancier van de zogenaamde groene doos. Waar hebben we het precies over wanneer we het hebben over de groene doos? Dat zullen wij u vertellen. De groene doos is een duurzame doos. De groene doos wordt duurzaam geproduceerd uit andere dozen. Het is dus een product van hergebruik en dat doet niets af aan de kwaliteit van de doos. U heeft in het leven twee keuzes. Dozen weggooien of hergebruiken en die laatste keuze is een stuk beter voor het milieu. Als mensen hebben we volop mogelijkheden om dozen opnieuw te gebruiken en om de groene keuze te maken. Wij vinden het als bedrijf dan ook heel erg belangrijk om onze klanten er op attent te maken dat ze ook een groene keuze hebben. Kiezen voor een groene doos betekent kiezen voor het milieu. Het betekent kiezen voor groen! Wat besparen we met het hergebruiken van dozen. Ten hebben we twintigduizend minder liter water nodig dat we normaal nodig hebben voor het produceren van de doos. Daarnaast hebben we natuurlijk te maken met brandstof en stortcapaciteit. Een groene doos wordt opgebouwd uit oude dozen en daarom belasten we met de productie van die doos het milieu niet. Dat is heel erg belangrijk.

Geef ons uw gebruikte doos!

Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk. Duurzaamheid dient voor alle bedrijven belangrijk te zijn en gelukkig zien we ook een groeiende bewustwording. Bedrijven worden over het algemeen groener en maken vaker de groene keuze. Zoals we eerder al ter sprake brachten kunt u bij ons ook kiezen voor een groene doos. Om deze doos te produceren hebben wij wel gebruikte producten nodig. Uw doos hoeft u dan ook niet weg te gooien! Geef uw doos aan ons en dan gebruiken wij hem voor het maken van een nieuwe doos. Heeft u een doos of meerdere dozen die u niet meer in gebruik neemt. Dan weet u ons te vinden. Het voordeel is dat wij u er ook nog wat voor geven! Heeft u vragen over duurzaamheid of hergebruik, dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onze medewerkers en dan helpen wij u heel erg graag verder. Dat is waar wij voor gaan. Wij benadrukken nogmaals dat de groene keuze altijd de beste keuze is en zien het tevens als onze verantwoordelijkheid om u te bedienen van advies op dit gebied. Bestel uw doos op maat en wij leveren uw bestelling al snel de volgende dag. Wij zijn de expert op het gebied van verpakkingsmateriaal en verkopen onze producten al sinds het jaar 1978. Wij begeven ons als bedrijf in Ermelo waar wij een grote opslag hebben. Daarom kunnen wij altijd zo ontzettend snel leveren! Welkom bij de expert. Zoek online uw perfecte doos!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn