Wilt u graag uw telefoon tegen schade beschermen? Gebruik dan altijd smartphone hoesjes! Neem eens een kijkje op onze website: smartphonehoes.nl. Wist u dat wij smartphone hoesjes verkopen voor elk melk en elk model? Zodra er een  nieuw model op de markt is verschenen gaan wij op zoek naar passende smartphone hoesjes zodat u deze hoesjes meteen kunt kopen. Een online bestelling maken is overigens erg eenvoudig. U hoeft enkel naar onze website toe te gaan om daar uw gewenste smartphone hoesjes uit te zoeken. Maar kijkt u wel goed naar het type hoesje? Het zou zonde zijn als u de verkeerde maat ontvangt. Natuurlijk mag u het dan binnen 14 dagen vrijblijvend terugsturen, dit zijn echter wel zaken die u liever voorkomt. Als u dan uw gegevens invult zoals uw naam, adres en contactgegevens, dan hoeft u enkel nog de hoesjes af te rekenen. En dat doet u door te betalen via PayPal, iDEAL of met uw credit card. Kortom: zelfs het betalen kan bij ons in zijn geheel digitaal. U krijgt vervolgens een bevestiging in uw inbox en we laten het u weten wanneer de smartphone hoesjes uw kant opkomen. Daar hoeft u nooit langer dan 2 werkdagen op te wachten want we hebben onze gehele catalogus standaard op voorraad.

Smartphone hoesjes uitzoeken  was nog nooit zo leuk

Het gebruik van smartphone hoesjes is noodzakelijk als u een nieuwe smartphone hebt gekocht. Ze worden steeds kleiner en gevoeliger en dat zorgt ervoor dat ze bij het minste of geringste al stuk kunnen gaan. Als u een duur abonnement hebt of de telefoon zelfs hebt gekocht, dan bent u veel geld kwijt ter reparatie. En ook al bent u verzekerd, u bent uw telefoon wel een paar dagen kwijt. Laat dit niet gebeuren en gebruik één van onze smartphone hoesjes ter bescherming. Het beschermt tegen valpartijen, stoten en ook tegen waterschade. Er zijn verschillende soorten hoesjes. Zo zijn er hoesjes van hard plastic, van leer en van rubber. Sommige smartphone hoesjes beschermen beide kanten die u vervolgens eenvoudig kunt openklappen. Gaat het u meer om de esthetiek? Dan zijn de smartphone hoesjes met opdruk aan te raden. U zult daar zeker mee in de kijker lopen. Een dergelijke hippe hoes is voor veel tieners een onmisbare accessoire. U kunt op onze website per merk en per type op zoek gaan. Wist u trouwens dat u niets betaalt voor de verzending? Die is geheel gratis, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Hebt u nog hulp nodig? Neem even contact op met de klantenservice

Hebt u moeite met het uitzoeken of het bestellen van onze smartphone hoesjes? Dan mag u uiteraard onze klantenservice bellen. Tijdens werkdagen staan zij voor u klaar van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten kantooruren kunt u ons ook een e-mail sturen, we doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. Naast hoesjes voor de smartphone kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Hoesjes voor uw tablet. Ongeacht het merk want we hebben het allemaal in huis
  • Maar ook allerlei accessoires zoals: opladers,
  • Accu’s,
  • Oordopjes,
  • En stylus pennen.

Wellicht wilt u onze website en onze service belonen met een leuke review. Als u daar geen tijd voor hebt dan is dat helemaal niet erg. U kunt ook even snel een cijfer geven. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8.6 dus u begrijpt wel dat we daar erg trots op zijn. Maar we zijn altijd op zoek naar verbetering dus stuur uw opbouwende kritiek naar ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn