Ben je opzoek naar een goede hondenbrok voor jouw trouwe viervoeter? Tegenwoordig zijn er vele soorten voer te verkrijgen. Nero Gold draagt bij aan een verantwoorde keuze voor hondeneigenaren. Hoe minder ontlasting jouw hond heeft, hoe meer voedingsstoffen daadwerkelijk zijn opgenomen en gebruikt uit het voer. Een goede hondenbrok met een beperkte hoeveelheid ontlasting is dus waar veel baasjes naar opzoek zijn. Nero Gold biedt jou daarom een uitgebreid aanbod gezonde en lekkere hondenbrokken aan, waardoor jouw hond het maximale uit zijn voer kan halen. Benieuwd naar meer informatie of graag ons assortiment bekijken? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Nero Gold voor goede hondenbrokken van natuurlijke ingrediënten.

100% smaakgarantie met de natuurlijke hondenbrokken Nero Gold

Je wilt als baasje het beste voer geven aan jouw hond of honden en geen vieze resten gemixt met ongezonde toevoegingen. Nero Gold heeft daarom speciaal voor alle honden een heerlijke mix van goede hondenbrokken gemaakt, waarop wij 100% smaakgarantie bieden. Het voer is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw hond goed de voedingsstoffen opneemt en gebruikt. Hierdoor zal de ontlasting minder worden, want waar veel uitgehaald kan worden, blijft slechts weinig over aan afvalstoffen. Er zijn echter wel veel ongezonde hondenbrokken verkrijgbaar. Deze zijn over het algemeen – en uiteraard niet zonder reden – de goedkopere diervoeders. Denk aan de kilo knallers en supermarktvoer. Uiteraard zijn er honden die deze brokken lekker vinden en erdoor goed in hun vel zitten. De ontlasting blijft echter in grote hoeveelheden, waardoor zij niet de voldoende voedingstoffen hebben kunnen opnemen die zij nodig hebben, aangezien dit ontbreekt in dit voer. Door toegevoegde afvalproducten en/of chemicaliën is dit voer op de langere termijn zeer schadelijk voor de gezondheid van jouw trouwe viervoeter. Voldoende water is hierbij tevens cruciaal, aangezien afvalstoffen via urine het lichaam nog kunnen verlaten.

Goede hondenbrokken voor weinig ontlasting

Hoe kun je nou goede hondenbrokken herkennen die voor een beperkte hoeveelheid ontlasting zorgen? Dit is voor veel mensen onduidelijk en daarom leggen wij van Nero Gold je graag uit, waar je op dient te letten bij het kiezen van goede hondenbrokken. De zes belangrijkste basiselementen van gezonde hondenvoeding zijn:

  • Dierlijke eiwitten
  • Licht verteerbare koolhydraten
  • Mineralen
  • Onverzadigde vetten
  • Vezels
  • Vitamines
  • Water

Dierlijke eiwitten zijn beter voor de hond dan plantaardige eiwitten. Zorg dat de hondenbrokken eiwitten van kip, kalkoen, lam, rendier en/of vis bevat. Door het voeren van onverzadigd vet krijgt jou hond een gezond energie niveau en een mooie glanzende vacht. Zorg dat jouw hondenbrokken licht verteerbare koolhydraten bevat. Denk hierbij aan rijst, mais en aardappels. Al deze ingrediënten zorgen voor een gezonde voeding in combinatie met weinig ontlasting. De hondenbrokken van Nero Gold voldoen hieraan uiteraard, waarbij uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Naast dat wij zorgen voor een kwalitatief uitstekende brok, zorgen wij ook voor een goede hygiëne in het productieproces. Wij produceren onze natuurlijke hondenbrokken in Nederland, waardoor er aan hoge productie eisen wordt voldaan. Probeer onze hondenbrokken en ervaar of jouw hond minder ontlasting produceert en beter in zijn vel gaat zitten. Heb je advies nodig over hondenvoeding? Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. 
Bezoek onze website voor meer informatie: nerogold.nl of neem bij vragen, adviezen of voor meer informatie contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor jou en jouw trouwe viervoeter klaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn