Bij attractieverhuur Moonen hebben ze een ruim assortiment aan zeskamp spellen. Of het nou voor een schoolkamp, voetbalkamp of leuke familiedag is. Van bumper-voetbal tot aan een groot springkussen, het kan allemaal. Maar ook kleinere zeskamp spellen zoals fietsen, waterspellen en klootschieten kunnen gehuurd worden. 

Zeskamp spellen: soorten

Er is dus een verscheiden aanbod aan zeskamp spellen. Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij het één en ander opgedeeld en op een rijtje gezet, namelijk:

  • Stormbanen
  • Waterspellen
  • Ouderwetse spellen
  • Estafette
  • Spellen met ballen

Stormbanen

Keuze uit heel veel verschillende soorten stormbanen. Denk aan hele grote banen in felle kleuren die voor jong en oud leuk zijn, maar ook wat minder grote banen speciaal voor de kleintjes. De stormbanen hebben verschillende prijzen waardoor voor elk budget wel een leuke stormbaan te vinden is. Ideaal om de kinderen een middag mee te vermaken en zelfs voor volwassenen blijft het een leuk. 

Waterspellen

attractieverhuur Moonen heeft een heel groot assortiment aan waterspellen. Van hele waterglijbanen en een evenwichtsbalk boven het water tot aan kleine zeskamp spellen als waterdragers met verschillende hoofddeksels. Vooral in de zomer zijn deze spellen zeer geschikt om te gebruiken en zorgt het voor verkoeling. Hoe simpel het spelletje ook is, het zorgt voor het grootste plezier. 

Ouderwetse spellen

Ouderwetse spelletjes kunnen op een familiedag natuurlijk niet ontbreken. Denk aan fietsjes uit 1900 of galg hangen of zelfs aan een klepel hangen. Gegarandeerd pret en lol! Deze spelletjes zijn erg leuk om in teamverband te doen en zijn voor lage prijzen al te huur.

Estafette

Er zijn een hele boel verschillende soorten estafette spellen. Ouderwets met een estafette stokje rennen of met een kaasdrager. Maar ook broeklopen voor twee of drie personen zorgt voor grote hilariteit. Deze zeskamp spellen zijn vooral leuk voor de fanatiekelingen in het gezelschap. Tevens ben je gelijk sportief bezig. 

Spellen met ballen

bumper-voetbal, blaasvoetbal, bouncingbubble, doorgeefbal en een wereldbal. Allerlei spellen met een bal en er zijn er nog veel meer. Of het nou om voetbal, volleybal, basketbal of een andere balsport gaat, het kan allemaal gehuurd worden. Leuk om te gebruiken bij een sportkamp of schoolkamp. 

Het huren

Bij attractieverhuur Moonen kunt u dus gemakkelijk allerlei soorten zeskamp spellen huren. Genoeg spellen voor een hele dag plezier en gezelligheid. De service van attractie.com is erg uiteenlopend, en u kunt zelf kiezen voor welke service u wilt gaan. U kunt er voor kiezen om:

  • Zelf de zeskamp spellen ophalen en opzetten
  • Het spel wordt bezorgd en wordt door uzelf opgezet
  • Het spel wordt bezorgd en door ons opgezet
  • De zeskamp spellen wordt bezorgd, door ons opgezet en tijdens het evenement ook begeleidt door ons

Wanneer u voor de laatste optie kiest, heeft u er verder helemaal geen omkijken naar. Dan kunt u zelf ook gewoon rustig mee doen met de spellen zonder ergens omkijk naar te hebben. Tevens kunt u er voor kiezen om het spel zelf af te bouwen maar dit kunnen wij ook voor u doen, het is maar net wat u zelf wilt. Voor meer informatie kunt u altijd rustig contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en opmerkingen. Weet u niet helemaal welke spellen geschikt zijn voor een bepaald evenement? Geen zorgen, samen met u kijken we naar wat geschikt is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn