Opslagruimte in Oosterhout gezocht? Kies dan voor Easybox Oosterhout!Bent u opzoek naar een veilige en betrouwbare opslagruimte in Oosterhout? Dan bent u bij easybox aan het juiste adres. Onze locatie wordt 24/7 bewaakt, zodat u uw spullen met een gerust hart kunt laten opslaan. In onze opslaghal bevinden zich diverse afmetingen aan ruimtes die u kunt huren. Bent u benieuwd naar de afmetingen? Bekijk dan onze overzichtelijke animaties op de website, zodat u alvast een inschatting kunt maken, welke opslagruimte voor u ideaal is. Daarbij bent u bij easybox verzekerd van de meest complete en voordelige opslagboxen uit de omgeving!

Bewaakte opslagruimtes Oosterhout met uitgebreide mogelijkheden

Zoals al gezegd, wordt onze opslaghal constant bewaakt door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat eigendommen zo veilig mogelijk opgeslagen kunnen worden. We gaan dan ook voor 100% zekerheid, door u een unieke toegangscode te geven tot het pand, zo heeft u buiten de kantoortijden om de mogelijkheid om bij uw eigendommen te kunnen. Daarboven op ontvangt u een stevig hangslot voor uw eigen opslagruimte. Hiermee is de toegang tot uw spullen alleen voor u! Naast onze stevige inbraak- en diefstalbeveiliging, gaan wij ook voor bescherming tegen vocht, stof en andere weersomstandigheden. Uw spullen worden bij ons verwarmd en droog bewaard, om schade door vocht zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarbij houden wij onze opslagruimtes zo goed mogelijk stofvrij.

Naast veiligheid gaan wij voor uitgebreide mogelijkheden. Zo mag u bij easybox in Oosterhout gratis gebruik maken van onze transportwagens. Hiermee kunt u eenvoudig grote hoeveelheden spullen verplaatsen. Ze zijn op locatie aanwezig. U hoeft dus geen kosten te maken voor de transport als u zelf geen (grote) auto heeft!
Bij elke opslag zijn verhuisdozen erg handig! Wij bieden daarom tevens de goedkoopste en vooral degelijke kartonnen verhuisdozen aan. Gegarandeerd voordeliger dan bij uw bouwmarkt en altijd op locatie direct te verkrijgen.

Ten slotte hebben wij gekozen om u van dienst te zijn met zeer ruimte openingstijden.U bent van harte welkom tussen 06:00 uur ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Zo kunt u wanneer het u uitkomt, zeven dagen per week bij uw opslagruimte in Oosterhout!

Opslagruimte Oosterhout in elke gewenste afmeting met flexibele contracten

In het Brabantse Oosterhout hebben wij van easybox een gemakkelijk te bereiken vestiging via de A27 voor mensen uit de hele omgeving. Onze locatie bestaat uit een groot complex met diverse opslagruimtes. De afmetingen van de boxen liggen tussen de 1 en 50 m2. Heeft u specifieke wensen omtrent de inrichting van uw opslagruimte? Laat het onze vriendelijke medewerkers weten, zodat wij opzoek kunnen gaan naar dé geschikte opslagbox voor u. Wordt de opslagruimte op den duur toch te klein? Dan kunt u altijd switchen naar een ander formaat. U bent ten alle tijden welkom om een vrijblijvende rondleiding in te plannen. Onze medewerkers gaan graag met u rond, om te kijken wat ideaal is voor uw situatie. Of u nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren. easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer u wilt huren, hoe meer voordeel u krijgt! Maar voor welke periode u ook een opslagruimte huurt bij easybox, u bent tot wel 30% goedkoper uit dan bij onze concurrenten!

Kies voor easybox Oosterhout:

  • Verwarmde opslagboxen
  • 06:00 uur tot 23:00 uur geopend
  • Gratis rondleiding
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens
  • Diverse afmetingen opslagruimtes
  • De goedkoopste opslagdozen
  • Schone en verwarmde opslagruimtes
  • Tot 30% goedkoper

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over uw ideale opslagruimte in Oosterhout. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor u in Oosterhout: easybox.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn