Bent u opzoek naar IT Professionals voor uw bedrijf? Wij van Aatop ICT helpen u graag verder. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist werven en selecteren van IT-ers als IT Recruitment. Wij beschikken over een groot netwerk aan IT professionals speciaal voor uw onderneming. Daarbij hebben wij veel inzicht in de IT arbeidsmarkt, zodat wij de juiste IT-er voor u vinden! Het gebeurt zelden, maar mochten wij niet de juiste mensen voor u vinden, dan hoeft u ons niets te betalen. Wij werken op basis van no cure, no pay! Bekijk voor alle informatie onze website of neem direct contact op met ons als uw IT recruitment: aatop-ict.

IT Recruitment bij Aatop ICT

Aatop ICT bestaat sinds 2008 en is al meer dan 10 jaar ervaren specialist in IT Recruitment. In de afgelopen jaren hebben wij klanten blij kunnen maken met het vinden van versterking passend binnen hun teams. Aangezien wij dag in en dag uit bezig zijn met veel kennis en toewijding om onderscheidende IT vacatures op te stellen, weten wij hoe we de juiste mensen voor u kunnen werven. Wij vinden het hierbij belangrijk om u als opdrachtgever goed te leren kennen, zodat wij een juiste match kunnen maken op basis van soft skills, hard skills en de bedrijfscultuur. Wij vinden het niet alleen telkens weer een uitdaging om als IT recruitment de juiste medewerkers de werven, wij vinden het daarnaast namelijk belangrijk dat uw bedrijf kan groeien met meest de geschikte kandidaat voor uw bedrijf. Onze IT recruiters begrijpen de IT wereld en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. Daarbij doen wij de IT-ers werving en selectie als IT recruitment vanuit vier vestigingen in Nederland, namelijk Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle.

Onderscheidende IT Recruitment 

Wij onderscheiden ons Als Aatop ICT IT recruitment door onder andere onze transparantie communicatie. Wij houden namelijk van duidelijkheid. Daarnaast vinden wij integriteit en vriendelijkheid erg belangrijk. De mens staat bij ons centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte, openhartige gesprekken en gaan zeer secuur om met onze klanten en sollicitanten. Onze houding als IT recruitment is persoonlijk en betrokken. U heeft bij ons één vaste contactpersoon, die zich verdiept in uw bedrijf. Gezamenlijk met u worden hard skills en soft skills besproken, zodat de vacature tevens passend bij uw bedrijfscultuur opgesteld kan worden. Duurzame relaties staan hoog in het vaandel bij ons. Wij zijn met de meeste van onze klanten al jarenlange partner. U mag ze altijd bellen als referentie. Op deze wijze weet u zeker dat wij als IT recruitment voor u op een vriendelijke en efficiënte wijze opzoek gaan naar dé nieuwe IT collega die jullie team gaat versterken! 

Voor welke IT vacatures bemiddeld Aatop ICT?
Aatop ICT bemiddeld als dé IT Recruiter voor verschillende functies in de IT wereld. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
– Software ontwikkelaar PHP, Java, .NET
– Applicatiebeheerders
– IT Support-/ Helpdeskmedewerkers
– Systeembeheerders/Netwerkbeheerders
– Consultants
– IT Projectmanagers 

Waarom kiezen voor IT Recruitment Aatop ICT?

  • No cure no pay principe
  • Meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de IT arbeidsmarkt
  • Betrokken, vriendelijk en oprecht
  • Professioneel en secuur
  • Duurzame relaties
  • Zeer uitgebreid netwerk
  • Vier locaties in Nederland
  • Een vaste contactpersoon
  • Efficiënt selecteren en werven
  • Snel een IT professional voor uw team

Bent u nog opzoek naar IT recruitment of bent u hard opzoek naar de geschikte IT-professional? Zoek dan niet langer verder en profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring! Aatop ICT vindt uw IT medewerkers snel en zorgvuldig! Bekijk voor alle informatie onze website of neem gelijk contact op voor uw bedrijf IT professional:  aatop-ict.nl/it-recruitment/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn