Een geboorte van een zoon of dochter is natuurlijk voor een ieder een zeer bijzonder moment. Laat dit dan ook niet aan u voorbij gaan door een simpel kaartje de deur uit te sturen, maar kies voor een prachtig zelfgemaakt ontwerp van de geboortekaartjes. Maak het zo persoonlijk als u zelf wil met onze makkelijke design-hulp op de website. Een ieder kan door het hoge gebruiksgemak snel prachtige kaartjes samenstellen die aansluiten op uw eigen wensen. Deze geboortekaartjes drukken wij vervolgens af in zeer hoge kwaliteit op hoogwaardig papier zodat u uw hele familie en vriendenkring kan verrassen met een eigen prachtig ontwerp. Geboortekaartjes zijn natuurlijk het mooist als ze helemaal aansluiten op uw wensen en smaak, ga daarom snel naar onze webshop om gemakkelijk mooie kaartjes te maken. Bent u zelf niet zo creatief maar heeft u wel specifieke wensen, dan kunt u ook onze designstudio aan het werk zetten om de mooiste geboortekaartjes de deur uit te sturen. Ook is het uiteraard mogelijk om de reeds door ons gemaakte ontwerpen te kiezen. Deze kunnen ook naar persoonlijk wensen worden aangepast zodat ze helemaal bij u en uw kindje passen. Laat de geboorte van uw kind niet zomaar voorbij gaan, maar kies voor een prachtige manier om dit bekend te maken. Een extra gemak wat wij u kunnen bieden is dat wij ook alle andere benodigde producten zoals enveloppen en bijvoorbeeld sluitzegels te koop hebben. Dan hoeft u alleen nog maar de adressen op de geboortekaartjes te schrijven of te plakken en dan kan de post de deur uit. Dit scheelt natuurlijk veel werk en gedoe zodat u optimaal de tijd heeft om te genieten van uw pasgeboren kind. Geboortekaartjes worden vaak lang bewaard door de mensen die ze ontvangen en zijn ook later als het kind groter is nog een mooie herinnering aan de geboorte. Kies daarom voor een mooi kaartje en neem niet genoegen met de standaardkaartjes die in veel winkels worden aangeboden. U kunt ook van tevoren al aangeven wat voor kaartjes u wilt hebben, zodat deze snel na de geboorte kunnen worden verzonden al een ieder die u dierbaar is. Vanwege onze design-hulp is het zeer gemakkelijk om zelf foto’s of teksten toe te voegen of te veranderen. Voor een ieder is het dus mogelijk om persoonlijke geboortekaartjes te sturen door ons in te schakelen.

Geboortekaartjes geheel naar eigen wens maken

Omdat u natuurlijk graag een persoonlijk kaartje wil om heugelijke momenten in uw leven met anderen te delen is het personaliseren van bijvoorbeeld geboortekaartjes erg makkelijk gemaakt op onze website. Het is mogelijk om eerst een proefdruk van het kaartje te ontvangen waarna u eventueel nog verandering door kan voeren zodat iedereen straks een mooi kaartje in de bus krijgt. Wij drukken de kaartjes in een zeer hoge kwaliteit en gebruiken stevig en mooi papier om de geboortekaartjes op af te drukken. Wij hebben bovendien een razendsnelle service. Een proefkaartje kan, indien het voor 12:00 is besteld, nog dezelfde dag worden gedrukt en verstuurd. Door ons stappenplan hebt u snel de gewenste producten. De stappen voor bijvoorbeeld geboortekaartjes zijn als volgt:

  • Kies de juiste collectie op onze website.
  • Selecteer een kaart naar wens.
  • Personaliseer de kaart naar wens met bijvoorbeeld een mooie tekst of afbeeldingen.
  • Kies voor de optie ‘bestel een proefkaart’ en als alles naar wens is kunt u de kaartjes bestellen in de gewenste oplage.

Naast deze handige stappen kunnen wij u ook beloven dat wij de geboortekaartjes voor een scherpe prijs voor u maken. De bestelling is dus super handig en daarnaast krijgt u alles verstuurd en wel voor een aantrekkelijk tarief. Wat willen ouders nou nog meer!

Hoe werkt het precies?

Geboortekaartjes of andersoortige kaarten en kaartjes kunt u bij ons heel simpel bestellen door de stappen die op de website staan te volgen. Een account aanmaken is daarbij wel nodig, vooral omdat u dan de door u gemaakte of gekozen designs op kan slaan op de website. Als u dit eenmaal heeft gedaan is het een fluitje van een cent om naar wens geboortekaartjes, maar bijvoorbeeld ook trouwkaarten, kerstkaarten of verhuiskaarten te maken. U kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met ontwerpen maar als u hier niet uit komt is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze designservice. Wij horen u wensen graag en zullen daarmee aan de slag gaan om tot een prachtig eindproduct te komen. Wij sterven er naar om al onze klanten een prachtig product toe te sturen. De door u bestelde kaartjes kunt u uiteraard eerst zelf in het echt zien door een proefdruk te bestellen. Dit kost u slechts één euro en verzekerd u er van dat er geen foutjes of andersoortige problemen met de geboortekaartjes zijn. Mocht u helemaal tevreden zijn dan kunnen wij in welke oplage dan ook de kaartjes aan u leveren. Dat u ook enveloppen erbij kunt bestellen is heel handig als u het zelf net druk heeft met het pasgeboren kind. Laat ons u helpen door te kiezen voor deze optie. Betalen is bij ons uiteraard zeer gemakkelijk omdat wij heel veel verschillende betalingsmethoden ondersteunen in de webshop. Daarnaast is bestellen supersnel omdat wij veel kaartjes kunnen drukken op een dag. De proefkaartjes zijn vaak al binnen één dag bij u thuis via PostNL. Bent u dus in verwachting of op zoek naar andere kaartjes, kom dan zeker kijken op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn