U ziet ze vast vaak staan bij buren of andere bekenden. Fraaie tuinbeelden van beton of andere soorten hard steen. Vooral in de tuin of op een oprit zijn deze accessoires erg populair. Wij van sierbetononline.nl hebben door de jaren heen een prachtige collectie opgebouwd die wij verkopen zowel in onze webwinkel als in onze normale winkel in Eindhoven. Tuinbeelden van beton of steen worden al eeuwenlang gebruikt al verfraaiing van gebouwen of tuinen. De oude Grieken gebruikten zelfs al tuinbeelden van steen om tempels en tuinen mee te decoreren! Naast dit soort klassieke busten en bijvoorbeeld de populaire beelden van Boeddha hebben wij uiteraard ook eigentijds design en moderne figuren in de verkoop. Door onze jarenlange ervaring in de branche van betonnen tuinproducten hebben wij een hele catalogus vol met verschillende opties. Voor een ieder zit er daardoor wel een geschikt beeld tussen wat een tuin of oprit een heel ander en mooi aangezicht kan geven. Zowel voor kleine tuinen als voor gigantische oppervlakten hebben wij geschikte decoratieve tuinbeelden. De kleinste formaten zijn uitermate geschikt als u wat minder ruimte heeft of bijvoorbeeld een klein hoekje van de tuin wilt verfraaien. Voor grote indrukwekkende tuinbeelden kunt u ook genoeg opties vinden bij ons. In onze webshop zijn de verschillende categorieën handig gerangschikt en aan de zijkant van het overzicht aanklikbaar. Hierdoor vindt u snel en gemakkelijk het beeld wat bij u past of wat u op het oog heeft voor een vriend of familielid. Ook zeer handig is dat wij naast tuinbeelden een enorm groot aanbod andere sierbetonnen producten hebben. Voor een complete make-over hoeft u dus niet meer legio tuincentra en andere winkels af te zoeken. Op één adres kunt u alles vinden wat u nodig heeft om van uw saaie tuin een prachtig en rustgevend paradijsje te maken. Natuurlijk zitten er ook veel cadeau ideeën tussen onze producten, zoals bijvoorbeeld de tuinbeelden. Omdat het online allemaal met een paar muisklikken te vinden is loont het zeker om een kijkje in de digitale winkel te nemen voordat u besluit om ergens anders een product als bijvoorbeeld tuinbeelden te kopen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat onze klanten zoeken en bieden wij ze deze producten van zeer hoge kwaliteit en tegen een zacht prijsje aan. Onze klanttevredenheid is dan ook iets waar we trots op zijn. De gemiddelde beoordeling is maar liefst een 8.7, zodat u er zeker van kan zijn dat wij er alles aan doen om onze klanten het beste qua service en producten te bieden.

Geniet weer van uw tuin door het plaatsen van tuinbeelden

Het komt vaak voor dat een tuin an sich mooi is, maar dat u al jarenlang tegen hetzelfde plaatje aankijkt en wel eens toe bent aan iets anders. Dan is het aanschaffen van tuinbeelden een gemakkelijke en mooie optie om toch een heel nieuw aangezicht te creëren. Ze zijn uitstekend te gebruiken als blikvangers zodat u en uw gasten zich verwonderen over de tuinbeelden. De producten kunnen ook van een saaie oprijlaan of oprit een statig en indrukwekkende entree naar uw huis maken. Omdat uw tuin helemaal prachtig te maken hebben wij bijvoorbeeld ook deze producten te koop:

  • Betonnen banken. Tijdloze en ijzersterke banken van beton of (natuur)steen die een elegant design hebben en waar u jarenlang met plezier op kan zitten.
  • Betonnen bloembakken. Mooi bakken op uw bloemen in te zetten. We hebben dit product in verschillende maten, diverse vormen en meerdere kleuren.
  • Poefs en krukjes. Lekker even uitpuffen in de tuin en kijken naar uw nieuwe tuinbeelden kan op één van onze poefs of krukjes. Ze zijn niet al te groot zodat u ze bijna overal wel neer kan zetten om even een rustmomentje te nemen.
  • Leuk voor de kinderen zijn tegels met een kuiltje erin zodat er kan worden geknikkerd. De rage van jaren geleden kan zomaar weer terugkomen en hier zijn kinderen uren zoet mee.

Prachtige producten voor een zachte prijs

Wij hebben letterlijk voor iedereen wat wils door ons zeer ruime assortiment. Of u nou op zoek bent naar tuinbeelden van dieren zoals honden, katten, kikkers of leeuwen of juist iets heel anders, bij ons kan u het kopen en makkelijk thuis laten bezorgen. Wij hebben ook tuinbeelden van verschillende heiligen en andere personen. Deze beelden geven een klassieke uitstraling aan uw tuin of oprit en zijn in veel verschillende formaten te koop. Voor een complete metamorfose kunt u andere ornamenten en versieringen uitzoeken die bij de tuinbeelden passen zodat uw hele tuin een andere aanblik krijgt. Wij hebben ook mythische figuren als draken en duivelachtige verschijningen om een beetje een enge twist te geven aan de tuin. Als u liever wat vredigs in de tuin wilt hebben kan u uiteraard ook kiezen voor een vredesduif of een schattige eekhoorn. Zoals u kan lezen zijn de opties enorm. Bezorgen doen wij boven de 450 euro bovendien helemaal gratis. Onder dat bedrag hangt de prijs van de bezorging af van het gewicht en de afstand. U kunt uiteraard ook tuinbeelden online bestellen en deze bij ons ophalen. Wij zorgen dan dat de complete bestelling klaarstaat op het moment dat u het op komt halen. Neem dus op uw gemak een kijkje op onze site en laat u verbazen door het gigantische aanbod van sierbetonnen artikelen. Doordat de producten van hoge kwaliteit materialen zijn krijgt u zeker geen spijt van een aankoop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn