Ik ben laatst uit mijn broek gescheurd. Dat was echt zo gênant. Midden in de supermarkt wilde ik bukken om een product van de onderste schap te halen en met een luide scheur stond ik spontaan in mijn onderbroek. Ik wist niet hoe snel ik naar huis moest gaan en heb niet eens mijn boodschappen afgerekend, maar ben een andere broek gaan aantrekken en direct met mijn gescheurde broek naar EK Kledingreparatie gegaan. Gelukkig bleek dat niet de broek gescheurd was, maar de naad was gewoon versleten. Het was ook niet een nieuwe broek, maar wel één van mijn lievelingskledingstukken, dus ik wilde wel graag dat hij weer gemaakt zou worden. Ik ga voor mijn kledingreparatie in Amersfoort vrijwel altijd naar EK Stomerij, want daar weet ik tenminste zeker dat de reparatie goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Hoe ik voor kledingreparatie in Amersfoort bij EK Kledingreparatie terecht ben gekomen

Ik woon al geruime tijd in Amersfoort en dit is niet de eerste keer dat ik voor kledingreparatie in Amersfoort bij EK Kledingreparatie terecht kom. De eerste keer stapte ik verkeerd in mijn jurk. Ik had mijn pumps al aan, wat niet slim was, dat geef ik toe. De hak bleef in de stof hangen en een enorme scheur was het resultaat. Op dat moment baal je enorm en ik ben toen direct gaan kijken naar een adres voor kledingreparatie in Amersfoort. Toen kwam ik op ek-kledingreparatie.nl terecht. Hier kun je terecht voor:

  • Het herstellen en repareren van kleding
  • Het vermaken van kleding, zoals inkorten van broeken
  • Kleding laten stomen en reinigen

Perfect, voor kledingreparatie in Amersfoort kon ik hier dus goed terecht en toen ben ik naar deze winkel toe gegaan om mijn jurk te laten maken. Er werd niet gek opgekeken van de manier waarop de scheur was ontstaan en ik werd heel erg vriendelijk geholpen. De kleding kon hersteld worden. Ik kon na korte tijd de jurk al weer ophalen en toen ik dat deed kon je van de herstelwerkzaamheden bijna niets meer zien. Ik bleek de perfecte zaak voor kledingreparatie in Amersfoort gevonden te hebben en kon mijn geluk niet meer op. Voor kledingreparatie in Amersfoort ga ik sindsdien altijd naar EK Kledingreparatie en niet alleen daarvoor. Ik heb ook regelmatig dat ik broeken koop die net even iets te lang zijn. Ik heb relatief korte benen en de maten van broeken sluiten daar niet op aan. Of ze zijn te kort, of ze zijn te lang. Ondanks dat het een tijdje een trend is geweest vind ik dat een broek niet op hoog water hoeft te staan, dat vind ik gewoon niet mooi, dus ik koop altijd een te lange broek en laat die dan hier vermaken. Het is dan wel geen kledingreparatie in Amersfoort, maar wel vakmanschap die ervoor kan zorgen dat mijn kleding mij ook echt goed past. En omdat de prijzen voordelig zijn en vooral de service echt heel goed is blijf ik hier terugkomen. Ik heb onder andere mijn winterjas, een gilet en verschillende blouses laten maken of verstellen, naast de broeken waarvoor ik standaard hier naartoe ga.

Ook ideaal voor kledingreiniging

Sommige kledingstukken kun je zelf moeilijk wassen en kunnen beter door een professionele stomerij onder handen genomen worden. Ook hiervoor kan ik bij EK Kledingreparatie in Amersfoort terecht. Ik weet dan zeker dat mijn kleding met respect wordt behandeld. Ze vragen altijd of ik weet waardoor een vlek is ontstaan, zodat ze ook weten hoe de kleding behandeld moet worden en ook om winterkleding weer even op te frissen ga ik altijd even in de herfst al bij ze langs.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn