Het lijkt nog lang te duren, maar dat is een fout die vaak gemaakt wordt – voordat u het weet staan immers de feestdagen al weer voor de deur. Ieder jaar gaat dit weer sneller dan u gedacht had en komt u weer voor het probleem te staan dat u nog cadeautjes moet kopen voor familie en vrienden. En natuurlijk nog kerstpakketten moet regelen voor uw personeel. Het kan erg lastig zijn om op het laatste moment nog leuke kerstpakketten te vinden. Soms lukt het nog wel, maar het is in de meeste gevallen toch verstandig om hier al op tijd over na te denken en alvast te kijken wat er allemaal te krijgen is en dan alvast uw bestelling te plaatsen. Bij sommige bedrijven is het namelijk mogelijk om al heel vroeg een bestelling te plaatsen voor uw kerstpakketten, bijvoorbeeld al in de zomer. Dit maakt het voor u mogelijk om op een moment dat u het wat rustiger hebt met uw bedrijf alvast na te denken over wat u voor de feestdagen aan uw personeel zult geven. Door het dan ook meteen te bestellen, hoeft u hier later niet meer over na te denken en weet u gewoon zeker dat alles goed geregeld is. Door op tijd op zoek te gaan naar kerstpakketten, maakt u de kans ook een stuk groter dat u iets vindt wat goed bij uw personeel past. Want het mag dan eigenlijk vooral om het gebaar gaan, toch vinden veel mensen het natuurlijk wel erg fijn als het cadeau ook iets is wat zij leuk vinden, waar zij plezier aan kunnen beleven of wat zij kunnen gebruiken. Dan zijn kerstpakketten meer dan alleen maar een verplicht nummer, maar worden ze echt een zeer gewaardeerde gift, waaruit blijkt dat u als werkgever echt hebt nagedacht over wat u zult gaan geven en wat past bij uw mensen. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw personeel.

Ruime keuze aan kerstpakketten

Tegenwoordig is de keuze op het gebied van kerstpakketten erg groot, wat het mogelijk maakt om iets te vinden wat helemaal past bij uw personeel en bij de filosofie van uw bedrijf. Houdt uw bedrijf zich bijvoorbeeld heel erg bezig met duurzaamheid, dan is het natuurlijk wel zo fijn als de kerstpakketten die u uitdeelt biologische of fairtrade producten bevatten en zo passen bij de filosofie van uw onderneming. Duurzame kerstpakketten zijn nog maar een van de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende soorten pakketten:

  • food
  • funcooking
  • voor mannen
  • voor vrouwen
  • landenthema
  • luxe
  • ontbijt & brunch
  • outdoor & travel
  • persoonlijke verzorging

Wat zit er nu in dergelijke kerstpakketten? Bij funcooking kunt u bijvoorbeeld denken aan een pakket met alles wat u nodig hebt voor het bakken van de heerlijkste pannenkoeken of een doos vol met benodigdheden voor het maken van cupcakes. Voorbeelden van het landenthema zijn bijvoorbeeld een box met tapas ingrediënten, maar ook aan typische Mexicaanse, Japanse, Spaanse of Italiaanse heerlijkheden. Bij outdoor & travel hebt u bijvoorbeeld de keus uit een doos met alles wat u nodig hebt voor een heerlijke picknick of aan kerstpakketten die bestaan uit een fietstas met leuke fietsroutes en lekkere snacks voor onderweg. U ziet dat er heel veel mogelijkheden zijn, het is dus echt mogelijk om voor iedereen iets leuks te vinden. Door de ruime keus die er is, is er echt altijd iets te vinden waar de ontvanger blij mee zal zijn. En dat is natuurlijk wel zo leuk.

Op tijd bestellen

Bij welk bedrijf kunt u nu kiezen uit een dergelijke ruime keus en kunt u al op tijd terecht om te bestellen? Dat is KerstpakkettenXL, de specialist op dit gebied. Zij hebben een zeer ruime keuze aan kerstpakketten. Toch is het vinden van het juiste pakket niet moeilijk, dit komt door de handige keuzemenu’s op hun website. Nu is het bij veel bedrijven natuurlijk zo dat zij aan een bepaald budget gebonden zijn voor de kerstpakketten, ook hier hebben ze iets op gevonden bij deze webwinkel. U kunt namelijk ook heel goed op beschikbaar budget zoeken. Zo weet u zeker dat u alleen die kerstpakketten te zien krijgt die ook daadwerkelijk binnen uw budget vallen. Ondanks de ruime keus kan het natuurlijk zo zijn dat u niet weet wat u moet bestellen, omdat u bijvoorbeeld niet goed weet waar u uw personeel een plezier mee doet. U kunt er in dat geval ook voor kiezen om hen zelf te laten kiezen via het online keuze concept. U bestelt dan cadeaucards die elk een unieke code hebben. Hiermee kunnen uw medewerkers vervolgens zelf een geschenk uitkiezen dat zij leuk vinden. Zo weet u zeker dat u iets geeft waar zij plezier aan zullen beleven. Het fijne van KerstpakkettenXL is dat zij u de mogelijkheid bieden om al vroeg in het jaar te bestellen. U kunt dan al op tijd zoeken naar leuke geschenken en deze ook meteen bestellen. Deze worden vervolgens op de door u gewenste dag bij uw bedrijf bezorgd of bij uw mensen thuis, want ook dat is een optie. Natuurlijk kost dat iets meer aan verzendkosten, maar het scheelt u heel veel uitdeelwerk. Dat maakt het verdelen van de kerstpakketten nog weer een stuk gemakkelijker. U merkt het, bij dit bedrijf hebben ze echt aan alles gedacht en zij maken het bestellen van deze pakketten een stuk gemakkelijker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn