Is een dierbare van je overleden en ben je daarom op zoek naar een begrafenisondernemer in Arnhem? Dan moet je zeker bij Ilya Uitvaartzorg zijn. Dit is het uitvaartbedrijf van Reinier en Gerda Gort, begrafenisondernemers. Zij willen graag het verschil maken door op een persoonlijke manier mee te denken over de uitvaart van uw geliefde. Veel mensen houden een standaard uitvaart, met wat muziek, wat mooie woorden, bloemen, etc. Maar wat als je iets speciaals in gedachten hebt? Of als je er ondanks de standaard opzet toch iets unieks van wilt maken? Dan ben je bij deze begrafenisondernemer in Arnhem aan het juiste adres. Zij denken namelijk graag met je mee om er een mooie dag en een waardig afscheid van te maken. De beste manier om dit te doen is te kijken naar waar de overleden persoon van hield. Wat waren diens hobby’s? Wat keek hij graag en welke muziek was belangrijk voor diegene? Dit lijken allemaal hele standaard zaken, maar deze begrafenisondernemer in Arnhem weet daar vaak een creatieve draai aan te geven. Zo wordt het afscheid een ceremonie die echt bij diegene past en die iets zegt over diegene als persoon. Want dat is uiteindelijk de bedoeling van elk afscheid, niet?

De diensten van deze begrafenisondernemer in Arnhem

Natuurlijk kun je niet alleen voor het organiseren van de ceremonie terecht bij deze begrafenisondernemer in Arnhem. Je kunt voor nog veel meer zaken aankloppen bij Reinier, Gerda en hun team, zoals voor:

  • Hulp bij het kiezen van een rouwkaart
  • Hulp bij het vinden van een alternatieve uitvaartlocatie
  • Begeleiding bij het regelen van alles 
  • Hulp bij het verzorgen van de overledene
  • Hulp bij het regelen van verzekeringswerk

Ze bieden als het ware een totaalpakket aan waarin ze je bij alles ondersteunen. De prijs is afhankelijk van hoe groot het pakket is dat je wilt afnemen, oftewel hoeveel hulp je nodig hebt om alles te organiseren en voorbereiden. Vaak willen/kunnen mensen ook een deel zelf doen, en dat raad deze begrafenisondernemer uit Arnhem ook aan. Je bent dan namelijk meer betrokken bij het proces, en afscheid nemen is makkelijker. Het voelt wat minder hulpeloos als je zelf actie onderneemt. 

Organiseer een persoonlijke uitvaart

Als er iets is dat deze begrafenisondernemer in Arnhem belangrijk vindt dan is het wel dat het afscheid volledig past bij de overleden persoon. Daarom denken ze op creatieve wijze met je mee om een mooie ceremonie te organiseren. Bovendien helpen ze je aan alles herinneren wat je moet regelen. De rouwkaarten bijvoorbeeld. Daarvoor moet je eigenlijk al binnen 24 uur knopen doorhakken, anders komen de kaarten te laat bij mensen binnen. Maar er zijn nog heel veel andere zaken waar je keuzes in moet maken. De locatie van de plechtigheid bijvoorbeeld, of iemand begraven of gecremeerd wordt, de bloemen, de muziek. etc. Als je dit lastig vind of je bent super emotioneel dan is het fijn dat jouw begrafenisondernemer in Arnhem het hoofd koel houdt en je stap voor stap in dit proces begeleidt. Daarvoor ben je bij Ilya Uitvaartzorg aan het juiste adres. met hun persoonlijke benadering wordt het een aardig afscheid, en kun je daar op een ontspannen manier van genieten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn