De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de temperaturen bij ons op kantoor weer behoorlijk gaan oplopen. Wij hebben wel airco op de zaak, maar veel mensen houden hier niet van en daarom hebben wij besloten om deze maar heel spaarzaam te gebruiken. Omdat ik mijn personeel graag tegemoet wilde komen, ben ik eens gaan kijken wat ik voor mijn personeel zou kunnen regelen om het werk voor hen tijdens de warme zomerdagen wat aangenamer te maken. Ik ben toen op het idee gekomen om een koeler te kopen voor mijn mensen. Ik had namelijk van een vriend van mij gehoord dat zij ook een waterkoeler bij hen op het werk hadden laten installeren en dat is in zeer goede aarde gevallen. Vandaar dat het mij een goed idee leek om even te bekijken waar ik een dergelijke waterkoeler zou kunnen vinden. Ik kwam al heel snel terecht op de site van Aqualight.nl. Deze site biedt alles wat men maar kan bedenken wanneer het gaat over water. Dit betekende dus ook dat ik hier een waterkoeler kon kopen en dat heb ik dan ook al heel snel gedaan. Voor een relatief laag bedrag kon ik hier een waterkoeler kopen voor de mensen die voor mij aan het werk zijn en toen het apparaat op de zaak werd afgeleverd, zag ik dat iedereen hier heel erg blij mee was. Met een koeler heb je altijd gekoeld water in huis. Het is namelijk zo dat je de waterkoeler meteen aansluit op de waterleiding waardoor je water uit de kraan dus altijd meteen gekoeld wordt. Dat zorgt ervoor dat je dus altijd heerlijk koel water kunt drinken. Dat is op warme dagen echt een verademing en mijn personeel kon haar vreugde daarom ook niet op toen ze zagen dat ik een dergelijk apparaat voor hen had gekocht.

Dankzij de waterkoeler wordt het water niet alleen gekoeld, maar ook gefilterd!

Het fijne aan een waterkoeler is natuurlijk ten eerste dat je voortaan altijd gekoeld water hebt. Dat is echt heel erg prettig want gekoeld water is zoveel lekkerder dan normaal leidingwater. Het voegt echt heel veel toe wanneer het water lekker koel is. Toch is dat niet de enige reden dat ik een waterkoeler heb aangeschaft. Dankzij de waterkoeler die ik nu gekocht heb, wordt het water namelijk ook nog een keer gefilterd. Het Nederlandse water is van zichzelf al heel erg schoon, maar toch kan het altijd gebeuren dat er nog een bacterie in zit. Deze worden er dankzij de waterkoeler allemaal uitgefilterd waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat het water dat u drinkt altijd van de hoogst denkbare kwaliteit is. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik een waterkoeler heb aangeschaft en dat ik, noch mijn personeel ons een leven zonder dit apparaat kunnen voorstellen. Ook wanneer het weer niet tropisch is, is het heerlijk verfrissend om een heerlijk koel glaasje water te drinken. Wij vinden het daarom ook heerlijk om een bekertje te tappen.

Wilt u het ook ervaren?

Wij maken nu al een tijdje met veel plezier gebruik van onze koeler op onze zaak. Wij raden iedereen een koeler meer dan van harte aan. Bestellen is heel eenvoudig:

  • ga even naar Aqualight.nl
  • bekijk welke koeler u zou willen bestellen
  • bestel een koeler via een druk op de knop

wij zijn heel erg tevreden over onze aanschaf en wij genieten iedere dag weer van een heerlijk glaasje fris water.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn