Stoppen met roken is natuurlijk altijd een goed idee. Op de lange termijn kan er veel ellende mee voorkomen worden, maar veel mensen weten niet dat ook de gunstige effecten op korte termijn al voldoende aanleiding geven om vandaag nog te stoppen De eerste verbeteringen zijn in no time merkbaar. 48 uur na het roken van je laatste sigaret zult u merken dat eten beter smaakt omdat het gevoel in de smaakpapillen terugkeert. En al binnen 24 uur neemt het risico op een hartaanval af en daalt de bloeddruk. Dat komt doordat de bloedvaten herstellen. Het herstel daarvan gaat snel. De gezondheid verbetert al in minder dan een dag en na vijf jaar zijn de bloedvaten zelfs weer op hetzelfde niveau als iemand die nooit heeft gerookt. Het stoppen met roken is veel makkelijk dan gezegd. En ik spreek dan zelf uit ervaring nadat ik 10 jaar vast heb gerookt. Dan bedoel ik ook vijf sigaretten per dag maar bijna een pakje. Na vele male te proberen te stoppen kwam ik in contact met iemand die geen sigaretten meer rookt maar gebruikt maakt van een e-sigaret

IS een e-sigaret minder schadelijk dan de sigaret?

Een e-sigaret is een elektronische sigaret. De elektronische sigaret is een variant op het roken. Het kan rokers helpen om te stoppen met roken. Omdat e-sigaretten ook nicotine bevatten vertonen veel rokers niet veel ontwenningsverschijnselen. Ten eerste is het veel minder schadelijk voor de gezondheid van de roker. De e-sigaret of elektronische sigaret is apparaatje waarin een vloeistof elektrisch wordt verdampt. De zo gevormde aerosol wordt ingeademd. Het alternatief voor het roken van tabak zou de e-sigaret minder schadelijk zijn. De samenstelling van de gebruikte vloeistoffen varieert en is veelal niet volledig gepubliceerd. Zodoende is het niet goed mogelijk de gezondheidseffecten trefzeker in te schatten. Bij het gebruik van een e-sigaret spreekt men niet van roken maar dampen. E-sigaretten bevatten geen kankerverwekkend teer, koolmonoxide en stikstofoxide, die de ademhaling en conditie verslechteren en bovendien hart en bloedvaten aantasten. Naast nicotine en teer blijft de e-sigaret roker ook gevrijwaard van de honderden andere giftige stoffen die men binnenkrijgt bij het roken van tabak. Jongeren die niet van plan waren te roken, kunnen via de e-sigaret inderdaad verslaafd raken aan roken.

Welke smaak E-sigaret kiest U?

U heeft besloten de E-sigaret te kopen. Maar naast een E-sigaret heeft u E-liquid nodig. Als startend of gevorderde e-sigaret roker ga je op zoek naar de beste e-liquid voor jou. Welke smaak voor jou het beste is varieert van merk en prijs. Op e-liquidwinkel.nl geven ze u een inzicht in welke smaken het beste aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Naast dat deze wensen natuurlijk persoonlijk zijn, kun u ook gebruik maken van de reviews van anderen om te helpen bij de zoektocht naar jouw beste e-liquid. De beste e-liquid smaken voor jou E-liquid is beschikbaar in verschillende smaken zoals; tabak, fruit, mint, zoet, dranken en mix e-liquid. Bij het starten met de e-sigaret kun je het beste eerst een aantal e-liquids uit deze categorieën uitproberen om te weten welke smaak het beste bij jouw eigen wensen aansluit. Naast dat deze smaken afzonderlijk natuurlijk erg lekker zijn om te dampen, kun je deze smaken ook goed mengen. Door de juiste combinatie te vinden van deze smaken, kom je er achter wat de beste e-liquid is voor jou. Ook zijn er verschillende merken die u kunt kiezen. Wacht niet langer en bezoek e-liquidwinkel.nl en start het begin van het einde van het gebruiken van de sigaret.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn