In het verleden hebben wij bijzonder veel problemen gehad met het onderhoud van ons wagenpark. We zijn actief tussen Hengelo en Nijmegen, maar hebben klanten door heel Nederland en Duitsland. Dat betekent dat we veel kilometers moeten maken en rekening moeten houden met de eisen die gesteld worden in de andere landen waar we met de auto komen. De garages waarbij we auto’s in onderhoud hadden, hadden altijd haast wanneer we de wagens op kwamen halen na een beurt of service. We konden direct betalen en weer weg – tijd voor vragen stellen was er niet. Dit wilden we niet meer. Ongeacht de vraag hoe duur of goedkoop een garage is, wanneer we een onderhoudscontract af hebben gesloten willen we ook service krijgen. We hebben daarom contact gelegd met Jan (Autoservice Jan Dekker – online te vinden op autoservicejandekker.nl) die een auto service in Hengelo heeft. Die gaf direct aan dat er regels zijn rond de autobanden in Duitsland en dat je daar ook meer mee moet hebben dan in Nederland. We maakten een praatje, schudden de handen en hebben nu alle wagens in onderhoud bij auto service Hengelo. Omdat we daar wél tijd krijgen voor service en het stellen van vragen. En sorry Jan dat we zo fan zijn van Volkswagen!

Auto service Hengelo voor Fiat, Toyota, Alfa Romeo en de rest

De jarenlange ervaring met Fiat, Toyota en Alfa Romeo maakt auto service Hengelo expert op het gebied van deze auto’s, maar ook onze Volkswagens waren van harte welkom. Wat me overigens persoonlijk echt verbaasde, was dat Jan ook met campers aan het werk is. Toen mijn vrouw dat hoorde, wilde ze direct dat ik onze camper voor onderhoud langs zou brengen. We hebben namelijk al langere tijd problemen met teruglopend vermogen tijdens het optrekken, wat natuurlijk verrekte vervelend is. Auto service Hengelo is ermee aan de slag gegaan en kwam al snel achter het probleem. Ze hebben me wel verteld wat het probleem was, maar techniek is niet mijn sterkste punt… Ik geloof dat de koppelingsplaten versleten waren en dat de gaskabel vervangen moest worden. Ook moesten de banden hoognodig vervangen worden, maar ook dat heeft auto service Hengelo direct voor ons geregeld. Dat betekende direct dat we een stuk meer konden genieten van onze vakantie, want dankzij auto service Hengelo hadden we een compleet andere camper onder onze kont. Sterker nog, ik durfde er ditmaal zelfs mee in te halen, dat heb ik nog nooit eerder gedaan!

Meer kilometers, meer omzet

In ons bedrijf betekenen meer kilometers meer omzet. We moeten onze auto’s op de straat houden, we moeten onze mensen onderweg houden om geld te verdienen. Auto service Hengelo heeft zich een betrouwbare partner getoond waar we echt op kunnen rekenen. Ook omdat Jan en zijn team gewoon verder gaan dan de overige garages. Meer informatie, meer tips (een van onze jongens reed bijvoorbeeld constant met slippende koppeling) en meer flexibiliteit wanneer we eens een klus hebben die op zaterdag of zondag gefikst moet worden. Op die manier kunnen we onze auto’s en jongens op de weg houden zodat het geld binnen blijft komen en wij aan het werk kunnen met de dingen die belangrijk zijn voor ons bedrijf. Aangezien ons dit enorm geholpen heeft, wilden we graag de tijd nemen om auto service Hengelo eens te bedanken voor alle moeite en de hulp die we gekregen hebben bij het aanpakken van de problemen met onze auto’s – en uiteraard de camper die we nu ook weer lekker mee kunnen nemen op vakantie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn