Greenbelt training bij Q.Consult Progress PartnersBedrijven kennen allemaal een bepaalde structuur maar op het moment dat die structuur te weinig flexibel is, dan kan het zo zijn dat verandering noodzakelijk is. We willen als bedrijf of als organisatie maximale winsten behalen en successen boeken. Maar vaak is het nodig om de processen zoals deze nu geleid worden daarvoor te herzien. Ben je als ondernemer, bedrijf of medewerker van een organisatie op zoek naar manieren om de huidige processen beter te maken? Dan is de Greenbelt training wellicht iets voor jou. Lean Six Sigma is de overkoepelde branche waaronder we de Greenbelt training kunnen plaatsen, of met andere woorden; een onderdeel daarvan. Bij Q.Consult Progress Partners kun je terecht als bedrijf of organisatie voor een verscheidenheid aan trainingen waaronder ook de Greenbelt training. De Greenbelt Training duurt acht dagen. Als je meedoet aan deze Greenbelt training dan word je opgeleid tot functionele projectleider. Wat zijn de skills die precies leert tijdens een Greenbelt training bij Q.Consult Progress Partners?

  • Het doorvoeren van verandermanagement;
  • Het doorvoeren van verbetertrajecten;
  • Het realiseren van kostenbesparingen.
  • QCPP

Greenbelt training als onderdeel van Lean Sigma

Zoals eerder gezegd is Greenbelt onderdeel van de zogenaamde Lean Six methode en deze methode bestaat uit verschillende onderdelen met een bepaalde hiërarchie. De Greenbelt training bereid je namelijk voor op de Blackbelt training waarbij de stappen verder worden uitgediept die eerder tijdens de Greenbelt training aan de orde kwamen in de training van acht dagen. De overgang training die je kunt volgen bij Q.Consult Progress Partners is genaamd Greenbelt to Blackbelt training. Deze training laat zich heel erg kenmerken door de menselijke kant van het hervormingstraject. Wat veel bedrijven niet beseffen is hoe cruciaal die menselijk kant van het verhaal is. Maar ergens is dat niet meer dan logisch. Een bedrijf of organisatie bestaat ten slotte bij de gratie van enthousiaste medewerkers en die moeten hart voor de zaak hebben en uitgedaagd worden. Hoewel mensen geneigd zijn om soms binnen bepaalde structuren te blijven bewegen, zien we toch keer op keer hoe het enthousiasme wordt aangewakkerd bij mensen die middels een Greenbelt training uit hun comfortzone worden gehaald. Het is geweldig om te zien hoe bedrijven beginnen te groeien door een andere blik te werpen op de processen. Hoewel het altijd wel wat ongemak en angst oproept, leidt het als men eenmaal over die angst is heengestapt tot hele mooie dingen.

Interesse?

Is je interesse aangewakkerd en zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden van Q.Consult Progress Partners? Bekijk dan om te beginnen eens even op je gemak de website waar je veel informatie vindt over de verschillende trainingen je kunt volgen. Ben je toe aan verandering en heb je daarbij begeleiding nodig die je later zelf door kunt voeren met de juiste handvatten? Dan is het zeer interessant om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn en om actie te ondernemen. We leven in tijden van snelle verandering en daar moet je als bedrijf in meegroeien. We zeggen niet voor niets dat stilstand achteruitgang is. Het is een waarheid waar je niet om heen kunt. Wacht dus niet langer en ga aan de slag met een training die je bedrijf in een ander licht zet en de medewerkers hun volle potentie zal doen benutten. De weg naar verandering en verbetering heb je al ingeslagen toen je op de website van Q.Consult Progress Partners ging kijken en de volgende stap is dus aan jou. Voor vragen, neem gerust even contact op met een van de medewerkers van Q. Consult Progress Partners.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn