In de zomer wilt u natuurlijk het liefst kunnen varen met uw jacht. Heerlijk de meren van Nederland op, genieten van de rivieren, waarbij u door de Europese landen trekt of het afvaren van de kust langs prachtige badplaatsen verspreid aan de rand van heel ons continent. Een jacht is een bezit van luxe, waarbij u graag wilt kunnen genieten wanneer dit mogelijk is. Daarom is het slim om jachtreparatie buiten de zomer te timen, zodat u in de maanden dat het goed weer is kunt genieten van uw jacht en zo min mogelijk van de jachtreparatie hoeft te merken. Maar waar kunt u deze jachtreparatie laten uitvoeren? Dat kan bij Deltakust in Terneuzen. Dit is een specialist in scheepsreparatie, waar u uw jacht kunt onderbrengen voor uitstekende zorg en vakkundige reparatiewerkzaamheden.

Jachtreparatie voor uw jacht

Deltakust is al jaren bedreven in het uitvoeren van jachtreparatie en daarbij werken zij zeer grondig en vakkundig. Met oog voor detail kunnen er legio soorten reparaties worden  uitgevoerd, maar enkele bekenden zullen we er voor u uitlichten. Zo kan uw jachtreparatie bestaan uit:

  • Reparaties aan het exterieur
  • Reparaties aan het interieur
  • Schroefwissel
  • Verbouwing van het interieur
  • Motorreparaties
  • Revisies
  • Her-inbouw

En dat is slechts een greep uit de diensten die Deltakust aanbiedt als jachtreparatie. Het hoeft dan ook niet zo te zijn dat u tijdens één van uw vaartochten schade heeft opgelopen aan de buitenkant van uw jacht. Ook wanneer u bijvoorbeeld constateert dat er aan de binnenzijde van het jacht iets gerepareerd of aangepast dient te worden, dan kunt u hiervoor uitstekend bij Deltakust terecht. Ook wanneer u besluit om het interieur van uw jacht compleet aan te laten passen bent u hier aan het juiste adres. Dat is dan weliswaar geen jachtreparatie, maar het is een aanpassing aan uw jacht, die ook goed in de minder zonnige maanden kan worden uitgevoerd. Zo heeft u een vrijwel compleet vernieuwd jacht wanneer u het nieuwe zomerseizoen tegemoet gaat en weer veelvuldig van uw jacht zult genieten. Het voordeel van deze reparaties is dat u eer vrij weinig zelf voor hoeft te doen. U kunt alle wensen en eisen bespreken met Deltakust en vervolgens wordt de jachtreparatie volledig voor u uitgevoerd. U zult merken dat hierbij de grootste aandacht voor detail aanwezig is en dat uw jacht zeer zorgvuldig onder handen wordt genomen. Het maakt daarbij niet uit of u een aanpassing in uw interieur laat aanbrengen, een kraan laat vervangen in de keuken of badkamer van uw jacht of dat heet gaat om het repareren of zelfs reviseren van uw motor of hulpmotor. In dat geval wordt de motor zeer zorgvuldig uit de jacht verwijdert en volledig nagekeken. De motor wordt schoongemaakt en getest, waarna bepaald kan worden of revisie nodig is, of dat enkel reparatie of wellicht alleen maar schoonmaak volstaat. Door de vakkundige aanpak bij de jachtreparatie door Deltakust weet u zeker dat uw motor altijd weer als nieuw werkt, wanneer die opnieuw in de jacht wordt ingebouwd. U zult er weinig van merken dat de motor uit uw jacht is geweest, behalve dan dat de motor zal werken alsof hij weer als nieuw is.

Kwaliteit en service van topniveau

Het belangrijkste speerpunt van Deltakust is toch wel de kwaliteit en de service die beide van het hoogste niveau zijn. Uw jacht zal worden behandeld alsof het de een kroonjuweel op het water is, en in zekere zin is dat het ook. Daarom verdient een jacht ook deze aandacht en is het prettig dat Deltakust op deze manier de kwaliteit en service zo serieus neemt. Lees meer over de jachtreparatie op scheepsreparatie-terneuzen.nl of bel voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn