Wanneer u ooit een rondleiding heeft gevolgd, zult u gemerkt hebben dat het niet altijd eenvoudig is om de gids te verstaan. Vandaar dat wij u graag zouden willen vragen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u zelf binnenkort een rondleiding moet gaan geven. Wij kunnen u namelijk helpen aan een goede audio guide en wij willen u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de mogelijkheden en de voordelen van het gebruik van een audio guide. U zult merken dat wij alles in huis hebben om ervoor te zorgen dat u zich verstaanbaar kunt maken ten overstaan van een grote groep. Wij bieden u de audio guide waar u goed mee uit de voeten kunt en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. U zult zien dat wij alles op alles zetten om u een goede audio guide te bieden. Wij kunnen u een audio guide verkopen, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u graag een audio guide zou willen huren. In welke gevallen zou een audio guide heel handig kunnen zijn? Laten wij dit illustreren aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Een van onze klanten is producent van levensmiddelen. Eens per jaar organiseert dit bedrijf een open dag voor de mensen die graag willen zien hoe hun voedsel gemaakt wordt. Aangezien de ruimte waarin deze rondleidingen gegeven worden, heel erg lawaaiig is, heeft dit bedrijf onze hulp ingeschakeld. Zij wilden namelijk graag een audio guide gaan gebruiken die ervoor zorgde dat de mensen die de rondleiding volgen, de gids goed konden verstaan. Wij hebben hen in dat geval een goede set geleverd die zij aan hun bezoekers konden uitdelen. Zo konden de mensen de gids moeiteloos verstaan en hoefde de gids zich niet te overschreeuwen. Kortom; een oplossing die aan alle eisen voldeed.

Een audio guide kan ook ingezet worden voor vertalingen

Wanneer u met een gemengd gezelschap naar een spreker luistert, is het altijd goed om ervoor te zorgen dat iedereen de kern van het verhaal meekrijgt. Wanneer de mensen in het publiek niet dezelfde taal spreken, kunt u een audio guide inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen een goede vertaling krijgt aangeboden. Het is namelijk zo dat u verschillende sets kunt uitdelen. U kunt dan een microfoontje geven aan een vertaler, of aan meerdere vertalers en hun vertaling zal worden uitgezonden naar de mensen die een receiver van u hebben ontvangen. Iedereen kan dan op het kanaal inschakelen waar hij of zij zijn of haar taal gesproken hoort. Eenvoudiger kan het bijna niet en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat u meer kunt lezen over de mogelijkheden van het gebruik van een audio guide. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u voor een goede prijs geholpen wordt en dat u uw apparatuur snel in huis heeft.

Heeft u nog vragen?

U zult hopelijk begrijpen dat wij in een korte tekst als deze nooit al onze mogelijkheden tot in detail kunnen beschrijven. Wij van Axitour nodigen u daarom uit om een keer naar Axitour.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • meer lezen over het gebruik van onze apparatuur
  • lezen hoe u deze apparatuur waar in kunt zetten
  • een offerte bij aanvragen wanneer u graag een order bij ons wilt plaatsen

Wij hopen u snel een keer op Axitour.nl te mogen verwelkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn