Ken je dat, van die relatiegeschenken waar je eigenlijk niks aan hebt? Die heel leuk zijn bedacht, die van die hebbedingetjes zijn, maar waar in de praktijk eigenlijk niemand ooit nog iets mee doet? Relatiegeschenken hoeven echter niet nutteloos of uitsluitend decoratief te zijn! Ooit waren pennen het ideale relatiegeschenk: iedereen had er op elk moment van de dag wel één nodig, vooral in zakelijke contexten. Een pen met een logo was dan ook een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten door ieder van je zakenrelaties er een te geven, die ze vervolgens weer tevoorschijn haalden bij hun eigen zakenrelaties, waardoor je logo weer nieuwe mensen en potentiële zakenrelaties onder ogen kwam. Pennen zijn natuurlijk nog steeds wel handig, maar de Gouden Era van de pen loopt inmiddels toch wel op zijn einde. Notities worden vaker in telefoons gezet of direct op een computer gemaakt. Omdat informatie steeds vaker en steeds meer uitsluitend digitaal wordt opgeslagen, verplaatst en gedeeld, is het ideale nieuwe relatiegeschenk een USB stick. Net als een pen, kun je een USB stick laten bedrukken met jouw logo en eventueel zelfs jouw slogan erbij. Een USB stick laten bedrukken kost tegenwoordig ook helemaal niet zo veel. Natuurlijk hangt dit wel af van wat voor USB stick je kiest om te laten bedrukken, of je een zwart-wit of een kleurenlogo hebt en hoeveel USB sticks je precies wil bestellen. Een USB stick laten bedrukken kan vaak eenvoudig online. Je kiest uit het assortiment van de aanbieder een model USB stick om te laten bedrukken. Eventueel kies je er ook een kleur, materiaal of druktechniek bij. Dit hangt echter af van de aanbieder en welke mogelijkheden ze bieden om je USB stick te laten bedrukken. Bij sommige aanbieders van USB stick bedrukking kun je meteen op de website zien hoeveel een bestelling zou kosten; bij andere, vaak meer kwalitatieve bedrijven, moet je een offerte aanvragen om een USB stick te laten bedrukken. Je geeft je gegevens door, waarna je wordt teruggebeld door een medewerker. Hij of zij kan je dan nog persoonlijk adviseren over je bestelling, wat voor zaken goed zijn om te weten als je een USB stick wil laten bedrukken en alle vragen beantwoorden die je misschien nog hebt over materialen, modellen, kosten en druktechnieken.

Je USB stick laten bedrukken bij usbstick-producent.nl

Usbstick-producent.nl heeft niet alleen een enorm assortiment aan beschikbare USB sticks om uit te kiezen, maar heeft tevens al meer dan twaalf jaar ervaring in het bedrukken van zowel USB sticks als powerbanks en andere gadgets. Ze hanteren verschillende technieken, afhankelijk van het materiaal waarvan de USB stick is gemaakt. Wil je een USB stick laten bedrukken bij usbstick-producent.nl, dan kun je kiezen uit de volgende druktechnieken:

  • zeefdruk, mogelijk in vier kleuren
  • tampondruk, mogelijk in vier kleuren
  • full-colour (spreekt aardig voor zich)
  • gravure, vooral geschikt voor houten of metalen USB sticks en powerbanks
  • reliëfdruk, vooral geschikt voor leren USB sticks en powerbanks

De klantenservice van usbstick-producent houdt onder andere in dat er persoonlijk contact met je op wordt genomen door een accountmanager wanneer je hebt aangegeven dat je een USB stick wil laten bedrukken. Samen met jou neemt deze accountmanager dan de beschikbare opties door, om zo tot de ideale keuze te komen om je USB stick te laten bedrukken met jouw logo of slogan. Voordat de productie start, krijg je eerst foto’s en een sample te zien van je bestelling. Wanneer je deze hebt goedgekeurd, kan usbstick-producent.nl beginnen met je USB stick te (laten) bedrukken. Verder is een onderdeel van de service van usbstick-producent.nl de garantie dat elke bestelling uiterlijk binnen drie weken wordt geleverd. Spoedbestellingen kunnen ook binnen vierentwintig uur worden afgeleverd. Usbstick-producent.nl is er trots op de laagste prijsgarantie, een enorm assortiment, snelle levering en uitstekende service te hebben.

Meer over usbstick-producent.nl

Wat voor bedrijf is usbstick-producent.nl precies? Usbstick-producent.nl is de webwinkel van USB Stick Producent waar je je USB stick kan laten bedrukken. Oorspronkelijk is USB Stick Producent een Chinees concept en bedrijf dat haar markt flink heeft uitgebreid, onder andere naar Europa en in het bijzonder naar Nederland, zodat je ook hier je USB stick kan laten bedrukken door USB Stick Producent. Door middel van regelmatige kwaliteitscontrole wordt de kwaliteit van alle producten en diensten van USB Stick Producent gewaarborgd: alles voldoet dus gegarandeerd aan de Europese richtlijnen. Verder houdt USB Stick Producent zich niet zomaar alleen bezig met het bedrukken van USB sticks en powerbanks, maar zij nemen daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen in acht. Dit betekent dat ze uitsluitend gebruik maken van fabrieken met fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en dat een flink deel van de producten van USB Stick Producent van duurzaam materiaal zijn vervaardigd. Wil je dus een USB stick laten bedrukken, overweeg dan zeker de diensten van USB Stick Producent. Zij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbare en persoonlijke service, een zeer uitgebreid assortiment, uiteenlopende materialen en allerlei verschillende druktechnieken om je USB stick te laten bedrukken zoals jij het wil! De klant is hier niet zozeer koning, als wel keizer. Wil je een USB stick laten bedrukken als relatiegeschenk, cadeau, souvenir of bedankje, heb je nog vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met USB Stick Producent. Contactgegevens in de vorm van een emailadres en een telefoonnummer (met bijbehorende contacturen) vind je op usbstick-producent.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn