Uw huis wordt niet meer verwarmd door een houtkachel, zoals in vroegere tijden. Tegenwoordig gebeurt dit door middel van centrale verwarming (CV). Dit is een grote verbetering ten opzichte van vroeger. Een HR ketel kopen zou daar nog een schepje bovenop kunnen doen! Deze ketel is namelijk zeer energiezuinig, omdat het een hoger rendement heeft. Een HR ketel kopen valt daarom erg aan te raden: door deze innovatieve ontwikkelingen zult u uiteindelijk minder stookkosten hebben. De kosten die u maakt met uw energieverbruik gaan omlaag: wie wil dit nou niet? Een HR ketel werkt door middel van het omzetten van gas in warmte. Daarbij is het essentieel dat er zo weinig mogelijk gas wordt verbruikt en er zoveel mogelijk warmte uit voort komt. Dit is het rendement. Er wordt dus gekeken naar de hoeveelheid gas die omgezet kan worden in warmte. Bij de Ketelsprinter kunt een HR ketel kopen die 100% van de energie omzet in warmte. Zij hebben zeer veel nieuwe ketels die van de laatste technologische ontwikkelingen voorzien zijn. Want hoe nieuwer de ketel, hoe energiezuiniger. De ketels van de Ketelsprinter gaan steeds efficiënter om met de warmte. Het is een investering die zich uiteindelijk zal uitbetalen, omdat u veel zult besparen op de lange termijn. En HR ketel kopen heeft dus alleen maar voordelen:

  • hoger rendement
  • energiezuinig
  • lagere stookkosten
  • goede investering

U kunt de investering binnen een aantal jaar terugverdienen in de bespaarde stookkosten. Daarnaast zult u niet alleen besparen; u krijg ook meer comfort in uw huis. Dit doet u allereerst door uw waterverbruik te meten. Met het label Comfort Warmwater berekent u hoeveel water er dagelijks in uw huis wordt verbruikt. Het label toont hoeveel warm water er per minuut geleverd kan worden. Hoe hoger de waarde, hoe meer comfort. Zo zult u nooit een koude douche hebben als beneden in de keuken iemand warm water nodig heeft. Dat is wel zo fijn toch? Maar ook voor diegene die dit niet kunnen veroorloven, of een ander type HR ketel kopen willen, kunt u bij de Ketelsprinter terecht als u een HR ketel kopen wilt. Bij de Ketelsprinter zult u dan ook nooit een ijskoude douche kunnen verwachten.

Een HR ketel kopen die bij u past

Een HR ketel kopen is een vrij technische aangelegenheid. Niet iedereen heeft hier verstand van. De Ketelsprinter kan u hierbij zeer goed adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een oud huis met een hoog plafond? Dan zult u wel veel moeten stoken voordat uw huis warm wordt. Een HR ketel kopen die daarvoor de capaciteit heeft is essentieel. Maar als u in een nieuwbouwhuis woont, zult u een andere ketel nodig hebben. Een HR ketel kopen is daarom een proces waarbij u hulp nodig heeft. De Ketelsprinter biedt deze hulp. U kunt via hun website contact opnemen en vrijblijvend advies krijgen over uw specifieke situatie. Met hun ervaring, kennis en service zorgen ze ervoor dat een HR ketel kopen eenvoudig en snel zal gaan. Niet alleen is de capaciteit van de HR ketel belangrijk, ook uw eigen warmwatergebruik zal eerst in kaart moeten worden gebracht. Ook is het type huis waarin u woont er belangrijk. Vooral isolatie is een punt waar goed naar gekeken moet worden. Oude huizen zijn bijvoorbeeld slecht geïsoleerd, doordat ze alleen enkele ramen hebben en er geen isolatiemateriaal in de muren zit. En omdat het verwarmen van uw huis de grootste verbruiker van energie is, kunt u veel besparen op uw stookkosten door uw huis goed te isoleren. Nieuwe huizen hebben dit probleem meestal niet en zijn in principe eenvoudiger te verwarmen. Maar goed, heeft u hier wel verstand van? Hoe moet u dit eigenlijk aanpakken? En hoe vindt u de juiste ketel? Voordat een HR ketel kopen aan de orde is, wordt dus aangeraden om contact op te nemen met de Ketelsprinter. Zij zullen u helpen de juiste ketel te vinden die bij uw waterverbruik past. Want hoe beter dit op elkaar aansluit, hoe hoger uw rendement zal zijn. Zo zal het vinden van een ketel die bij u past, en een HR ketel kopen, u besparen. Als u eenmaal overlegd heeft met Ketelsprinter, het warmwatergebruik hebt gemeten en u de juiste ketel voor uw situatie heeft gevonden, komt de Ketelsprinter deze bij u plaatsen. Dit gebeurt op uiterst professionele wijze door een bekwame medewerker. U wilt natuurlijk dat alles goed gaat en dit garanderen wij dan ook.

Een beslissing nemen

Neem eens een kijkje op de website van de Ketelsprinter als u twijfelt over een HR ketel kopen. U kunt hier rustig uw tijd nemen om u voor te bereiden op deze beslissing. Op http://www.ketelsprinter.nl/hr-ketel-kopen vindt u nog meer producten die te maken hebben met de verwarming van uw huis. Ook kunt u hier ideeën krijgen over bijvoorbeeld installatiematerialen en vloerverwarming. De Ketelsprinter is zich ook bewust van het milieu. Doordat veel van hun producten energiezuinig zijn, is dit beter voor het milieu. Zo wordt de beslissing van een HR ketel kopen u alvast wat makkelijker gemaakt. Het hoge rendement van hun ketels komt doordat de waterdampen condenseren in de rookgassen die worden geproduceerd. Het effect hiervan is dat de ketel zeer zuinig omgaat met energie en dus meer milieubewust is. Zelfs als u niet bewust op zoek bent naar een milieubewuste HR ketel, dan hoeft dat dus niet meer te kosten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn