Samen met mijn vriendin heb ik een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. We waren lang op zoek naar een geschikt huis en dit duurde veel langer dan verwacht. We wilden graag een huis met vier slaapkamers en een mooie tuin, twee kamers voor de kinderen en eentje voor logees. Wij hebben twee kinderen en die willen we allebei een eigen slaapkamer geven. Daarnaast wonen mijn vriendin haar ouders in een ander gedeelte van Nederland en ze komen vaak een langere tijd logeren. We wisten dat het lastig zou worden om wat te vinden, want we konden een bescheiden hypotheek krijgen. De huizenprijzen bij ons in de buurt zijn erg hoog en de prijzen zijn het laatste jaar snel gestegen. We hadden veel huizen bezocht, maar konden niets vinden dat aan al onze eisen voldeed. We hoopten dat we een huis konden vinden, waar we in een keer konden intrekken, maar dit bleek niet mogelijk. Hierdoor kozen we voor een huis dat we moesten verbouwen. We wisten dat dit niet gemakkelijk zou worden, want je hebt weinig tijd over om te verbouwen als je kinderen hebt. Gelukkig konden mijn ouders helpen, want zij wilden oppassen op de kinderen tijdens de zomervakantie, zodat wij konden verbouwen. Ik verbleef doordeweeks in het nieuwe huis en mijn vriendin verbleef met de kinderen bij haar ouders en kwam in de avond vaak helpen. Aan het huis moest erg veel gebeuren, gelukkig kon ik veel zelf doen. Het huis was niet goed onderhouden en we lieten een groot gedeelte vervangen. We zouden veel bouwafval hebben en het leek ons verstandig om een container te huren. Door een container te huren, hoefden we niet elke keer heen en weer te rijden om het afval te storten, dit zou ons veel tijd kosten.    

Online een container huren

We zochten online naar bedrijven waar we een container konden huren en vonden verschillende websites. Een container huren via goedkopecontainer.nu leek ons een verstandige keuze. We vonden de website erg gemakkelijk en het was niet duur om een container te huren. Via de website konden we aangeven welk formaat container we wilden en waarvoor we hem nodig hadden. We konden aangeven op welke dag we de container geleverd wilden hebben en ik zou zorgen dat ik die dag aanwezig was. Gelukkig hadden we wat ruimte naast het huis en vonden de buren het niet erg als we daar de container zouden plaatsen. Het was erg handig om tijdens het slopen een container te hebben. Ik kon al het afval in de container gooien en daarna weer door met werken, hierdoor kon ik meer doen op een dag. Er ging erg veel afval in de container en na twee weken zat de container vol. Hierna kon ik via de website een formulier invullen en de volgende dag kwamen ze al langs om de container op te halen. Ik hoefde me geen zorgen meer te maken over het afval.

Tijdbesparend en handig

Ik raad iedereen aan om een container te huren voor tijdens een verbouwing. Ik heb veel tijd kunnen besparen, door niet elke keer naar de stortplaats te hoeven te rijden. Hierdoor kon ik meer doen op een dag en was ik sneller klaar met alle werkzaamheden. Goedkopecontainer.nu is een goede website om een container te huren

  • De website is erg gemakkelijk om te gebruiken
  • Het is niet duur om een container te huren en je kan zelf kiezen waar de container komt
  • Achteraf vul je een formulier in en kunnen ze de container al de volgende dag ophalen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn