Sinterklaas en Kerstmis staan weer voor de deur. Tijd om cadeaus in te slaan, dus. Maar wat staat er op het verlanglijstje? Een spelcomputer, een game? Het is toch doodzonde dat uw kind de hele dag thuis achter zijn beeldscherm zit, of op een tablet spelletjes speelt. Niet nodig bovendien. U kunt uw kind verleiden met ánder elektronisch speelgoed, waar je ook nog eens heerlijk mee naar buiten kunt. Wat dacht u van een accu auto op pakjesavond? Een echte, stoere racewagen voor uw zoontje onder kerstboom? Of een roze accu auto waarin uw dochter zich een prinsesje waant? Bij Cars4kids.nl vindt u de mooiste accu auto voor uw kleuter vanaf 3 jaar. Want wat is er voor een kind nu mooier dan een wagen die écht rijdt? Geen loopwagentje of trapauto, geen fiets of step, maar een echte auto. Zodat ze net als papa of mama zelf achter het stuur kunnen kruipen. Ga maar na: wat een mogelijkheden voor hun kinderfantasie. Van onschuldig boodschappen doen met de pop tot de superheld uithangen in hun eigen racemobiel. De accu auto is elektrisch oplaadbaar, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en wordt snel bij u thuis geleverd. Onze kinderauto’s rijden op accu’s van 6 volt of 12 volt. Met de accu auto van 12 volt kan uw kind zelfs op het grasveld of op het strand rijden. En wilt u zelf de controle houden over waar uw kroost heen crosst? Dan kunt u kiezen voor een auto met afstandsbediening. De wagen stopt wanneer u dat wilt. De auto’s halen een snelheid van tussen de 3 en 6 kilometer per uur. Een accu auto is bij Cars4kids.nl al verkrijgbaar vanaf € 108,00. Voor jongens zijn er uitvoeringen als Spiderman, een tractor, een Ferrari of een echte buggy waarmee je door het zand kunt crossen. Een tikje lieflijker zijn de meisjesvarianten, roze met Barbie, Minnie Mouse of Hello Kitty op de autodeur. Ja, horen we u denken, maar ik heb twee kinderen en ik wil niet twee keer een accu auto kopen. Begrijpelijk, u moet in deze dure tijd ook om de kleintjes denken. Maar als ik er eentje koop, doe ik mijn andere kind tekort. Geen zorgen, aan alles is gedacht. Er zijn meerdere varianten waar twee kinderen tegelijk in passen. Een mooi cadeau, want het bevordert de principes van samen spelen en eerlijk delen. En zeg nou eerlijk, vindt u de accu auto zelf ook niet geweldig? Hoe graag had u zelf niet in een kinder-BMW willen rijden?

Recensies van onze accu auto

Cars4kids.nl heeft een uitgebreide showroom in Doetinchem, waar u de auto’s zelf kunt bewonderen en uitproberen. Wij begeleiden u graag bij uw aankoop. Wij hebben alle modellen op voorraad en kunnen deze snel bij u thuis bezorgen. Op onze website lieten klanten die u voorgingen al weten wat zij van onze producten en onze service vinden. Een greep uit de recensies:
Tevreden klant nummer (34), moeder van een 3-jarige zoon: ,,Onze zoon is altijd al dol op auto’s geweest. Van speelgoedautootjes in zijn garage tot loopwagens in de vorm van een Volvo. We wilden hem deze zomer met zijn verjaardag iets speciaals geven en door even te zoeken kwamen we uit op deze website. Een accu auto was net wat we zochten. Nu kon hij echt rijden in een auto. Het was de verrassing van zijn leven en hij is er niet uit weg te slaan.” Dan de volgende tevreden klanten: een echtpaar met twee kinderen van 6 en 4: ,,Cars4kids.nl heeft ideale service geleverd. Wij wilden een speciaal cadeau voor onze kinderen, iets waar ze leuk mee konden spelen bij ons vakantiehuisje in Drenthe. Toen ontdekten we de accu auto op de site. We zijn naar de showroom gegaan en hebben daar onze ogen uitgekeken. We werden er geholpen door een vriendelijke medewerker, die al onze vragen goed kon beantwoorden. Toen waren we eruit. Nu rijden de kinderen samen rond op het vakantiepark in hun glimmend rode sportwagen, van het merk Injusa. ‘Kijk, daar komt het rode gevaar weer aan’, zeggen we wel eens voor de grap.” Een derde tevreden klant zegt: ,,Via Cars4kids.nl heb ik een paar jaar geleden voor mijn dochter een Barbie accu auto gekocht. De auto werd snel geleverd. Mijn dochter keek haar ogen uit, net als haar vriendjes en vriendinnetjes. Alle Barbies mochten mee in de auto. En toen de accu een keer stuk ging, heb ik zo via de website een nieuwe besteld. Kon ze weer door tuffen door de straat.”

Bestellen

Ook een bijzonder cadeau voor uw kind schenken met Sinterklaas of Kerstmis? Een accu auto is wat u zoekt. Via onze website kunt u eenvoudig alle mogelijke modellen met hun kenmerken bekijken. Ook vindt u hier een groot aanbod in ander groot kinderspeelgoed, zoals accu jeeps, loopfietsen en loopauto’s, driewielers en skelters. Te vervangen onderdelen kunt u gemakkelijk nabestellen. Wilt u een accu auto bestellen? Registreert u zich dan snel via de website, dan kunt u online uw bestelling bekijken. U kunt uw bestelling afrekenen met de volgende methodes:

  • iDeal
  • PayPal
  • overschrijving
  • onder rembours
  • contant in de showroom

Kiest u voor Cars4kids.nl, dan kiest u voor topservice, een webwinkel mét showroom, uitgebreid assortiment, een direct leverbare accu auto en een betrouwbare shop die al sinds 2005 actief is. Maak uw kind gelukkig deze december en schaf nu een accu auto voor hem of haar aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn