Het opstarten van mijn eigen boekwinkel was een van mijn jarenlange dromen die eindelijk in vervulling ging. Het leek in het begin heel erg makkelijk, maar er is zoveel meer waar je over na moet denken dan je eigenlijk denkt. Zo had ik er nooit echt bij stil gestaan dat je natuurlijk een keuze moet maken voor bijvoorbeeld het bestellen van de juiste verzenddozen. Uiteraard had ik er wel goed over nagedacht of ik wel of geen gebruik wilde maken van de mogelijkheid voor mijn klanten om ook online boeken te bestellen. Ik vond dit uiteindelijk toch wel iets wat er in deze tijd bij hoorde, maar hiervoor heb je natuurlijk dan wel de juiste verzenddozen nodig. Dit was iets wat een stuk moeilijker was dan ik in eerste instantie dacht. Zo heb ik een aantal keer in het begin de verkeerde dozen bestelt, of de dozen die ik bestelde waren van een ongelooflijk slechte kwaliteit. Wanneer je boeken verkoopt, is het natuurlijk wel heel erg belangrijk dat dit van de juiste kwaliteit is. Ik was dan ook heel erg blij toen ik op de website van het bedrijf VIV terecht kwam. Hier vond ik namelijk precies waar ik naar op zoek was.

  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede prijs
  • Snelle verzending

Bij dit bedrijf bieden ze precies aan waar ik naar op zoek was. Niet alleen hebben ze een zeer ruim assortiment wanneer het aankomt op de verzenddozen en de vele andere soorten producten die ze op dit gebied verkopen, maar het wordt ook nog eens voor een zeer scherpe prijs verkocht en het wordt altijd snel verzonden.

Snel mijn verzenddozen in huis

Een van de dingen die voor mij toch wel belangrijk is, is dat wanneer ik een bestelling plaats voor bijvoorbeeld verzenddozen ik deze ook wel redelijk snel in huis wil hebben. Ik kan er in de meeste gevallen best wel een paar dagen op wachten, maar het is me ook wel eens overkomen dat een bedrijf ze pas weken later verzond en dat is nu precies niet waar ik naar op zoek ben. Bij het bedrijf VIV hoef ik hier gelukkig nooit bang voor te zijn. Wanneer ik hier voor 16.00 uur ’s middags op een werkdag een bestelling plaats, dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Ik heb het dan ook eigenlijk altijd de volgende dag al in huis. Wel zo handig als je net te laat door hebt dat je eigenlijk door je verzenddozen heen bent! Ik kan het dan ook ieder bedrijf aanraden om naar dit bedrijf toe te komen voor het bestellen van je verzenddozen en alle producten die je op dit gebied goed kunt gebruiken. Je gaat hier zeker geen spijt van krijgen!

Het makkelijk plaatsen van een bestelling

Wat mij ook weer iedere keer opvalt is hoe makkelijk het wel niet is om hier een bestelling te plaatsen. Het is ook zeker niet verkeerd dat wanneer je hier voor meer dan € 100,- een bestelling plaats, je geen rekening hoeft te houden met de verzendkosten. Dat is natuurlijk wel een goede reden om net iets meer in een keer te bestellen. Ik hoef er dan ook voor langere tijd niet over na te denken of ik weer nieuwe verzenddozen nodig heb. Het is ook goed om te weten dat de kwaliteit van de producten hier uitstekend is. Ik ben hier bij dit bedrijf nog nooit in teleurgesteld. Als je dus op zoek bent naar dergelijke producten dan is dit de beste website om naartoe te komen. Kom dus vandaag nog een kijkje nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn