Voor onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van de diensten voor bruidsfotografie van Corrine Ponsen, de fotograaf achter Creatieve Fotomissies. We hebben haar gevonden via corrinep.nl en voelde eigenlijk direct een klik. Soms heb je dat, dat je op zoek bent naar iets en er enorm veel van wordt aangeboden, wat bij bruidsfotografie het geval is, maar dat je dan toch bij iemand terecht komt waar je voor de klik valt. Dat heeft bij ons erg goed uitgepakt, want onze bruidsfotografie verliep op rolletjes en de resultaten zijn om door een ringetje te halen.

Bruidsfotografie in stijl

Om een beetje een idee te krijgen van het werk van Corrine Ponsen hebben we eerst haar social media, en dan met name Instagram, bekeken. Vanaf de website konden we daar eenvoudig naar doorlinken en we waren zwaar onder de indruk. Wat een prachtige, tijdloze foto’s stonden daar tussen. We waren werkelijk op slag verliefd. En dit inspireerde enorm, want zo konden we direct oriënteren op wat wij wilde. Corrine maakt veel soorten foto’s, waaronder:

  • Zwart/wit foto’s
  • Foto’s in kleur
  • Gebruik makend van de locatie
  • Speciale effecten

Bruidsfotografie hoeft helemaal niet meer standaard te zijn, maar kan zo veel professioneler. Wij hebben direct contact opgenomen met Corrine en haar gevraagd of zij beschikbaar was voor onze bruiloft. Dat was zij gelukkig en toen konden we plannen gaan maken.

Het plannen van de fotografie tijdens onze bruiloft

We hebben met Corrine Ponsen heel goed kunnen bespreken wat onze wensen waren en daarbij ook voorbeelden van haar eigen Instagram laten zien. Natuurlijk willen wij graag originele foto’s, maar het is wel fijn om een bepaalde stijl voor ogen te hebben en een aantal foto’s vooraf te bespreken. We hebben daarbij ook gezegd dat we het werk van Corrine uniek en heel creatief vinden en dat we ook vooral haar de kans willen geven om ons te verrassen met creatieve invalshoeken. We hebben daarbij aangegeven op welke locatie we zouden trouwen, waar het feest zou worden gehouden, wat voor sfeer de bruiloft zou hebben, welke trouwauto we hebben en ook welke ideeën we hadden voor locaties om foto’s te maken. Corrine dacht hierin direct mee. Ze kende de omgeving redelijk en wist hier en daar ook al plekjes te benoemen die we zelf nog niet op het vizier hadden voor een mooie fotosessie. We hebben toen ervoor gekozen om samen te kijken naar alle mogelijke locaties en naar de logistieke opties en uiteindelijk hebben we een mooie combinatie van locaties gemaakt. Corrine heeft ons daarbij echt helemaal tot rust kunnen brengen over de bruidsfotografie. In aanloop naar de bruiloft en op de dag zelf waren we natuurlijk wel een beetje gespannen, maar niet over hoe de bruidsfotografie zou verlopen. De foto’s zijn echt waanzinnig mooi geworden. We hebben natuurlijk wel een verwachtingspatroon gekweekt toen we de resultaten van andere bruidsfotografie op haar social media hadden gezien, maar Corrine heeft onze verwachtingen zeer overtroffen. We hebben ervoor gekozen om haar de hele dag met ons mee te laten lopen, zodat van ’s morgens vroeg bij de aankleding tot ’s avonds bij het feest en alles daar tussen in, zoals het aansnijden van de taart, het toostmoment en veel leuke details, in de bruidsfotografie zijn meegenomen. Bij de prijs inbegrepen is een schitterend handgebonden fotoalbum met de mooiste foto’s en een usb-stick vol foto’s van onze bijzondere dag. Onze bruiloft was werkelijk een plaatje, maar met de bruidsfotografie van Creative Fotomissies is deze dag letterlijk onvergetelijk geworden en hebben we een prachtig aandenken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn