Cantonfair-service - Canton FairHeeft u een eigen bedrijf en zou u er graag voor willen zorgen dat uw producten binnenkort ook in China verkrijgbaar zijn? Wilt u de Chinese handelsmarkt gaan betreden, maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste aan kunt pakken? Het is een goed idee om eens wat meer te lezen over de Canton Fair, dit is een beurs die elk voorjaar in Guangzhou wordt gehouden. Op die manier kunt u relatief gemakkelijk binnen komen. Tenminste, als u eerst maar op de Canton Fair kunt komen. Want ook dit heeft nogal wat voeten in de aarde. Veel ondernemers laten het er daarom elk jaar maar weer bij zitten. Ze vinden het te veel gedoe en hebben eigenlijk weinig tijd over om zich hierin te verdiepen. En dat terwijl de Canton Fair de uitgelezen kans is om uw afzetgebied te vergroten tot in China en zelfs de andere Zuidoost-Aziatische tijgers. In ieder geval is het zonde om deze kans voorbij te laten gaan, want een deelname aan de Canton Fair is niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar kan ook een flinke boost voor uw onderneming betekenen. Twijfelt u er al jaren over om hier nou toch echt eens heen te gaan, maar lukt dit u niet alleen? Kunt u wel een helpende hand gebruiken om het een en ander te organiseren? Ziet u zelf als een berg op tegen de regeldingen om de Canton Fair heen, zoals de inentingen, uw visa, het entreebewijs en het plannen van de reis ernaar toe? Schroom dan niet en neem even contact op met www.cantonfair-service.com. Aan ons kunt u al uw regelzaken uitbesteden, zonder dat u zelf de touwtjes niet meer in handen heeft. Wij hebben ons gespecialiseerd in het organiseren van uw komst naar de Canton Fair en daarom hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Zou u hier ook wel voor willen gaan? Aarzel dan niet en neem vandaag nog even contact met onze servicedesk op! Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant, zodat wij uw komst naar de Canton Fair voor kunnen bereiden. Graag tot ziens!

De Canton Fair is uw ingang naar de Aziatische markt

Als u met ons in zee gaat, dan profiteert u van een regelrechte totaaloplossing. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij kennen de Canton Fair door en door en dit maakt dat u aan ons een zeer betrouwbare partner heeft voor het organiseren van uw reis naar de Canton Fair in Guangzhou, China.

  • Dus wilt u uw afzetgebied vergroten?
  • Bent u klaar voor een handelsreis naar het verre oosten?
  • Wilt u dan alles in kannen en kruiken is, zodat u zorgeloos op het vliegtuig kunt stappen?
  • Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van een entreebewijs en het boeken van hotels en dergelijke?

De Canton Fair Service uit Bergen op Zoom staat te allen tijde voor u klaar om dit mogelijk te maken. Wij zijn een Nederlandse organisatie en zijn u graag van dienst. Wij hebben goede contacten in China en kunnen daarom alles voor u tot in de kleine details regelen. Zo hoeft u zelf de sprong in het diepe niet te wagen, maar kunt u toch profiteren van een nieuwe, zeer grote afzetmarkt, die veel potentie biedt om uw onderneming tot een groot succes te maken. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen? Wij hebben het goed met u voor en doen daarom altijd ons uiterste best om alles rondom de Canton Fair voor u te regelen. Surf snel naar cantonfair-service.com om meer te weten te komen over onze diensten!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan als u naar de Canton Fair wilt gaan, omdat u bij de Canton fair Service een stuk voordeliger uit bent. Wij hanteren zeer aantrekkelijke tarieven voor onze diensten. Een reisje naar de Canton Fair is vaak al duur genoeg en daarom snappen wij als geen ander dat u liever niet al te diep in de buidel wilt tasten voor alles wat daarbij komt kijken. Bovendien is het bij ons ook nog eens zo dat alles echt goed geregeld wordt. U kunt ’t met een gerust hart aan ons overlaten. Ook hebben wij erg veel ervaring op dit vlak en zetten wij dit graag voor u in. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten, waar u echt verder mee komt. Hierbij zitten onder andere inbegrepen: vaccinaties voor China, het entreebewijs voor de Canton Fair zelf, de reis er naar toe, de hotels tijdens uw verblijf, het visum om het land binnen te komen en nog veel meer! En dat allemaal voor een zacht prijsje. Nu zult u zich misschien afvragen waarom het bij Cantonfair Service zo goedkoop is. Nou, dat doen wij u graag eventjes uit de doeken. Wij zijn een non-profit organisatie en hebben dus als voornaamste doel u te helpen alles in kannen en kruiken te krijgen voor de Canton Fair. Wij hoeven er zelf niet beter van te worden, wij stellen ons geheel in dienst van u. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Neem dan contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn