Hendrikse is toch wel de cateraar van het Gooi. Dit is de bekende streek in Noord-Holland waar heel wat rijke mensen wonen. Bij hendriksekoksmuts.nl moet u zijn als u iets te vieren hebt. We werken niet alleen maar in deze regio dus ook voor catering buiten Gooi kunt u gerust bij ons aankloppen. U kunt eens in onze slagerij in Bussum langskomen om de actuele lekkernijen met eigen ogen te bekijken. We hebben elke week nieuwe aanbiedingen en bereiden alle etenswaren zelf. u kunt daarom niet alleen maar bij ons terecht voor uw wekelijkse portie vlees en vleeswaren, u kunt ons ook inhuren voor de catering in Gooi voor diverse feesten en evenementen. Moet er een uniek gerecht op het programma staan? Maar is een lopend buffet verreweg de meest voor de hand liggende optie? We denken bijvoorbeeld aan de catering in Gooi bij een bruiloft, groot familiefeest of een bijzondere conferentie. Dan is het geen overbodige luxe om te kiezen voor onze unieke tapas. Is het lekker warm buiten en wilt u daarom buiten lunchen, brunchen dan wel dineren? Dan kunt u de barbecue ook aan ons overlaten. Wij zijn trouwens een totaalbedrijf en daarmee bedoelen we te zeggen dat we zowel het voedsel, de bereiding, het personeel en het servieswerk leveren. We bouwen het buffet en staan gedurende de maaltijd voor eenieder klaar. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en bent u nog op zoek naar catering in Gooi? Dan hopen we dat u even onze website bezoekt.

Deze catering in ‘t Gooi staat ook voor u klaar

Qua catering in Gooi kunt u aldus op onze rekenen. Nogmaals een korte opsomming van de producten die we aanleveren:

  • Feestverlichting en tenten,
  • Borden en bestek,
  • Linnen en overig servies,
  • En natuurlijk ook de tafels en de stoelen.

Naast al deze objecten gaat het natuurlijk voornamelijk om de lekkere gerechten. Zoals we al aangaven kunt u gaan voor de tapas maar ook voor de barbecue. Ook al hebt u te maken met een slagerij, wij bieden voor ieder wat wils aan. dat wil zeggen dat we de vegetariër, de veganist en diegene met een allergie absoluut niet in de kou laten staan. Ook amuses, broodjes, en diverse schotels waaronder zalmsalade, hapjesschotels en rundvleessalade kunt u bij ons bestellen. Mocht u niet in Bussum wonen maar wel graag gebruik willen maken van deze catering in Gooi dan doet u er verstandig aan om toch een keer langs te komen. Maar dit is zeker geen noodzakelijke voorwaarde. Zo vindt u op onze site diverse foto’s van onze buffetten. En u kunt natuurlijk direct contact opnemen met onze contactpersoon. Bij vragen, het opvragen van een offerte of het direct plaatsen van een bestelling kunt u hem bellen en mailen.

Zowel zakelijke en particuliere opdrachten kunnen we moeiteloos aan

We beschikken overigens ook over een webshop zodat men in het hele land van onze slagersspecialiteiten kan genieten. Voor catering in Gooi of daarbuiten is het echter wel belangrijk dat uw wensen goed worden afgestemd en daarom is het van groot belang om persoonlijk contact met ons op te nemen. We kunnen uw vleesproducten overigens op diverse manieren bij u komen bezorgen waaronder in vacuüm en in een koelbox. Een bestelling hebt u snel gemaakt. U kiest eerst uw favoriete stukjes vlees uit en vervolgens geeft u aan hoeveel u ervan wilt ontvangen. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in en betaalt u met behulp van een online betaalsysteem. Bestelt u op werkdagen voor twaalf uur in de middag, dan wordt het de volgende dag afgeleverd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn