Als u een stoere auto hebt gekocht dan wilt u daar natuurlijk goed voor zorgen. U maakt de wagen regelmatig van binnen en van buiten schoon en misschien dat u er weleens accessoires aan toevoegt. Bijvoorbeeld leren stoelen, een spoiler en een nieuwe uitlaat. Uw wielen en de velgen die daarbij horen zijn uiteraard ook aanzienlijk belangrijk. U hebt wellicht twee setjes banden, voor de zomer en voor in de winter. Overigens raden we het voor iedereen aan om ook in winterbanden te investeren. Vanwege de hevige regenval in dit land is dat een slimme keuze. Velgen kopen hoort daar ook bij. Hebt u bijvoorbeeld standaard velgen of hebt u voor uw normale banden en speciale velg nodig die niet op uw winterbanden passen en wilt u daarom een tweede setje velgen kopen? Laten we voorop stellen dat dit artikel in alle soorten en maten te verkrijgen is. De diameter wordt berekend in inches, net als bij een beeldscherm. Doorgaans geldt dat des te groter de velgen, des te dunner de wielen. Daarom is er een uiterste grens want u moet de wielen nog wel onder de carrosserie kunnen zetten. Uiteraard verschillen deze groottes ook weer per merk en zelfs per type, bouwjaar en model. U hebt bij het velgen kopen dus nog heel wat uit te zoeken. Kiest u voor een praktische velg en zoekt u daarom naar een origineel exemplaar? Of kiest u voor een stoere look? We hopen dat u in ieder geval eens op wheelcentre.nl kijkt want daar kunt u niet alleen banden uitzoeken van vrijwel alle merken, in onze webshop is het tevens mogelijk om allerlei producten te kopen.

We helpen u online bij het velgen kopen

U wilt aldus velgen kopen maar u hebt geen idee waar u moet beginnen. In dat geval raden we het ten eerste om online op onze pagina over de velg te kijken en ten tweede om bij ons in Apeldoorn langs te komen. Sinds 1996 zijn we in deze regio de expert in banden en velgen. Kopen kan vrijwel direct mits we uw type uiteraard op voorraad hebben gelukt. Online kunt u in onze uitgebreide database uw opties uitzoeken.

  • Selecteer eerst uw automerk en vervolgens uw model,
  • Dan selecteert u het type carrosserie,
  • En vervolgens het bouwjaar,
  • Dan zoekt u op Pk/kW, brandstof en/of aandrijving.

U ziet dan een overzicht aan artikelen die u zou kunnen kiezen. Doorgaans kunt u per type velg ook nog de hoeveelheid inch aangeven en het merk van de velg. Hebt u een keuze kunnen maken en bent u benieuwd of we het al dan niet in huis hebben en wat het u gaat kosten? Dan is het verstandig om tijdens kantooruren even te bellen of door te mailen met onze klantenservice. Op de website vindt u tevens de openingstijden van ons filiaal dus kom gerust eens langs.

Kom voor banden, chiptuning en het poetsen van uw auto naar ons

U leest het, velgen kopen is vanaf nu een peulenschip. Wilt u graag velgen kopen in onze webwinkel? Dat zal in de nabije toekomst zeker een optie zijn dus houdt de website scherp in de gaten. Naast het velgen kopen kunt u overigens ook nieuwe banden bestellen en uw auto langs brengen voor een grondige poetsbeurt. We zorgen er daarbij ook voor dat vieze geurtjes uit uw auto verdwijnen. Bent u bijvoorbeeld gestopt met roken? Dan wilt u niet herinnerd worden aan die geur. Wij zorgen het er wel voor dat het uit uw auto verdwijnt. Ook uw exterieur poetsen we op met zowel een poetsbeurt als een polijstbeurt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn