Helaas gaan dingen in huis altijd kapot wanneer je daar absoluut niet op zit te wachten. Je bent erg druk, krijgt familie over de vloer of wilt net een lente schoonmaak houden. Allemaal momenten waarop het heel naar is als je stofzuiger of wasmachine het ineens begeeft. Helaas overkwam mij dit afgelopen week ook. Ik wilde net alle was van de afgelopen vakantie gaan weg werken, toen mijn wasmachine besloot te stoppen met werken. Ik baalde als een stekker, want ik had juist net de kinderen bij de oppas gebracht om een dag voor mijzelf te kunnen schoonmaken zonder dat ik elke vijf minuten zou worden lastig gevallen. Ik moest dus opzoek naar iemand die mijn wasmachine heel snel kon komen maken. Gelukkig was er een monteur bereid om snel langs te komen en even te kijken. Hij werpte een korte blik op de wasmachine, drukte op een paar knoppen en schudde zijn hoofd. Dit betekende vast niet heel veel goeds. Ik hield mijn hart vast. Gelukkig gaf hij niet direct aan dat een nieuwe wasmachine nodig was. Nee, de monteur gaf aan dat ik nieuwe wasmachine onderdelen nodig had. Hij had deze wasmachine onderdelen helaas zelf niet bij zich, dus moest ik ze ergens zien te kopen. De monteur raadde mij aan om de wasmachine onderdelen via het internet te kopen, omdat het soms nogal lastig was om een winkel te vinden die dit verkocht. Door het online te kopen hoefde ik niet veel energie te steken in winkels langs gaan, maar kon ik via de zoekmachine kijken waar ik de wasmachine onderdelen kon verkrijgen. Ik kwam al snel op een website met de naam fixpart.nl. zodra ik op de website kwam was duidelijk dat dit een website was met zeer veel onderdelen voor apparaten. Ik kon via de menubalk ook direct doorklikken naar wasmachine onderdelen waar ik direct een overzicht kreeg met alle wasmachine onderdelen die dit bedrijf te bieden had. De monteur had gelukkig goed uitgelegd welke wasmachine onderdelen ik nodig had en door de plaatjes van wasmachine onderdelen die de website liet zien, kon ik bijna geen fouten meer maken in mijn bestelling.

Alle wasmachine onderdelen binnen enkele minuten besteld

De website was makkelijk in gebruik door de afbeeldingen van alle wasmachine onderdelen en door het feit dat je direct gemakkelijk online kon bestellen. De website claimde dat de wasmachine onderdelen na bestelling binnen enkele dagen thuis zouden worden gebracht. Dit was precies wat ik zocht. Ik had mij al neergelegd bij het feit dat ik niet meer dezelfde dag zou kunnen wassen, dus dan maar het liefst zo snel mogelijk!

Allerlei onderdelen voor goede prijzen

De wasmachine onderdelen werden inderdaad binnen korte tijd bij mij thuis afgeleverd. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden en wel om de volgende redenen:

  • De website was makkelijk in gebruik door de plaatjes en informatie
  • De wasmachine onderdelen werden snel geleverd en waren van goede kwaliteit
  • De wasmachine onderdelen waren goed geprijsd

Ik zou daarom deze website zeker aanraden voor de aanschaf van uw wasmachine onderdelen. 

Lees meer…


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn