Een tijdje geleden merkte ik dat de machine die wij altijd gebruiken bij het vervaardigen van de klokken die ons bedrijf produceert, begon te haperen. Dat was natuurlijk heel erg vervelend maar wij dachten dat het wel snel zou kunnen worden opgelost. Dat bleek echter veel makkelijker gezegd dan gedaan en al snel kwam ik er achter dat de machine die wij gebruiken al in geen jaren meer wordt gemaakt. Wij vreesden dan ook spoedig dat dit wel eens het einde van ons bedrijf zou kunnen zijn. We hadden namelijk bij lange na niet het geld dat nodig was om een nieuwe machine aan te kopen dus we dachten dat we onze deuren wel zouden kunnen sluiten. Gelukkig hoorde ik van een goede vriend dat je ook altijd eens kunt gaan kijken naar de mogelijkheden die reverse engineering je kan bieden. Omdat ik nog nooit van reverse engineering had gehoord heb ik hem eerst een beetje glazig aangekeken en toen hij dat merkte vroeg hij mij; ‘weet jij niet wat reverse engineering is?’ Ik heb hem toen gezegd dat ik werkelijk nog nooit van reverse engineering had gehoord en ik voelde mij op dat moment een beetje beschaamd omdat ik dacht dat mij iets heel belangrijks was ontgaan. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn want deze vriend van mij vertelde mij dat heel veel mensen nog nooit hebben gehoord van reverse engineering. Dat is echter heel erg jammer omdat ik recentelijk heb mogen ervaren hoeveel voordeel je kunt hebben van reverse engineering. Vandaar dat ik besloten heb om mijn ervaringen op papier te zetten en op die manier het publiek een beetje kennis te laten maken met reverse engineering. Ik denk dat heel veel mensen hier heel veel baat bij zouden kunnen hebben wanneer zij beter op de hoogte waren van de vele voordelen die deze techniek je kan bieden. Vandaar dat ik vandaag in de pen geklommen ben om u alles te vertellen omtrent reverse engineering. Ik hoop dat u mijn tekst als informatief zult waarderen en dat ik u een beetje kan helpen. We zijn tenslotte om de wereld om elkaar een beetje te helpen.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van reverse engineering?

Het is goed om te weten dat reverse engineering heel erg veel mogelijkheden biedt. Laat ik het dicht bij mezelf houden en vertellen hoe ons probleem dankzij reverse engineering kon worden opgelost. Toen wij de monteur in hadden geschakeld die naar onze machine kwam kijken, vertelde hij ons dat het onderdeel dat zeer cruciaal was bijna versleten was. Hij deelde ons mede dat we moesten rekenen op een flinke kostenpost omdat het onderdeel dat we eigenlijk zouden moeten vervangen, niet meer leverbaar was. Dat vonden wij natuurlijk heel erg jammer zoals ik al reeds schreef. Gelukkig werd ik kort daarna gewezen op reverse engineering. Ik ontdekte dat bij deze techniek een soort kopie wordt gemaakt van het onderdeel dat je graag wilt hebben en deze wordt dan vervolgens vervaardigd. Dat was voor ons heel erg gunstig omdat we op deze manier de machine konden laten draaien. Wij vreesden in eerste instantie nog even dat wij niet in aanmerking zouden komen voor reverse engineering omdat het om een zeer klein onderdeel ging maar uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn dan die stelling. Toen we eenmaal hadden uitgevogeld welke mogelijkheden reverse engineering biedt, zagen we dat ons onderdeel meer dan welke dan ook geschikt was voor deze zaak. Dat was natuurlijk voor ons heel erg fijn om te merken omdat we plotseling weer perspectief hadden waar deze bijna voorgoed verdwenen leek te zijn. Vandaar dat we ook snel contact hebben opgenomen met het bedrijf dat voor ons de reverse engineering zou kunnen toepassen. In de volgende alinea, die ook tevens de laatste van deze korte informatieve tekst zal zijn, wil ik graag wat meer vertellen over de dienstverlening van dit bedrijf. Op die manier weet u in een mum van tijd van zowel de hoed alsook de rand.

Ons onderdeel is weer helemaal als nieuw

Inmiddels hebben we het onderdeel waarvan we dachten dat we het nooit meer zouden kunnen verkrijgen onderworpen aan reverse engineering en dat heeft er voor gezorgd dat we inmiddels weer volop kunnen produceren. Wat waren wij blij toen we hoorden dat dankzij reverse engineering ons bedrijf gered zou kunnen worden. Het is dan ook precies daarom dat ik graag over deze mogelijkheid wilde gaan schrijven omdat ik denk dat heel veel bedrijven hier heel erg veel baat bij zouden kunnen hebben. Ik heb gemerkt dat je op deze manier heel erg veel geld kunt besparen en dat je ook nog eens op de vertrouwde oude manier kunt blijven produceren. Vernieuwing is niet altijd goed wil ik hier graag mee aangeven. Vandaar dat ik iedereen aan zou kunnen raden om eens wat meer over reverse engineering te gaan lezen. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat ik hier heel erg fan van ben en dat ik het daarom ook aan iedereen aan zou willen raden. Kortom:

Aarzel daarom vooral niet langer meer en neem vandaag nog even een kijkje op het internet. Hier vindt u werkelijk alle benodigde informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn