Wanneer u graag aan de slag zou willen als particulier onderzoeker, dan wordt van u verwacht dat u op de hoogte bent van Osint. Deze afkorting staat voor Open Source Intelligence. Zoals u wellicht zal vermoeden, gaat het in deze vorm van onderzoek doen specifiek om het raadplegen van digitale bronnen om zo de achtergronden van criminele activiteiten, criminele organisaties, mensen die fraude plegen, oplichters of vermiste personen te kunnen achterhalen. Het hoe en wat omtrent het werken met Osint is nu door ons in een training gevat die u kunt komen volgen. U kunt zich voor deze training inschrijven via onze site Anti-Crime-Academy.com. Wij hebben een in eigen beheer ontwikkelde ‘OSINT-SOCAMINT’ database OSIDATA welke bestaat uit talrijke handige tools voor het zoeken op het internet, het analyseren van bepaalde software en andere informatiebronnen. Tijdens de drie verschillende modules van Osint zullen wij hier uitgebreid bij stilstaan en zullen wij u aanleren hoe u hier het beste mee kunt werken. U zult ervaren dat wanneer u eenmaal goed met Osint kunt werken, u hier heel erg veel belangrijke informatie kunt vergaren. Het zou niet de eerste keer zijn dat een vermist persoon dankzij Osint weer opgespoord kon worden. Het is namelijk mogelijk om alle criminele bedrijven en personen op te sporen via Osint en om hun illegale plannen op het web in de gaten te houden. Onze ervaren coaches zullen u tijdens de drie verschillende modules van Osint graag vertellen over hun ervaringen met deze manier van informatie vergaren. Zij hebben allemaal aan grote, internationale zaken gewerkt en delen graag hun ervaring. Mocht u zich meer in dit onderwerp willen verdiepen, dan hopen wij dat u zich bij ons wilt komen inschrijven via onze site Anti-Crime-Academy.com.

Met Osint kunt u activiteiten op het Dark Web analyseren

U heeft er vast wel eens van gehoord; het afgeschermde deel van het internet waar veel criminelen elkaar weten te vinden, het Dark Web. Wanneer u weet hoe u met Osint moet werken, kunt u toegang krijgen tot dit Dark Web en de activiteiten die hier plaatsvinden analyseren. Wij zullen tijdens de modules van Osint nadrukkelijk stilstaan bij dit belangrijke deel van het internet. Ook krijgt u van ons een thuisstudiepakket. Wij maken altijd gebruik van onze eigen ervaring; zaken die ooit echt hebben gespeeld, om u een realistisch beeld te geven van hoe het er in praktijk aan toe gaat. U leert tijdens de Osint modules precies hoe u een zaak begint, hoe u een zaak goed structureren kunt, en hoe u te werk moet gaan bij een digitaal onderzoek. Het zal dus beslist niet blijven bij aantal handige tips voor het zoeken via een zoekmachine. Wij bieden graag verdiepende kennis die werkelijk effectief ingezet kan worden. Onze coaches leren u bijvoorbeeld een geavanceerde inlichtingenmethodiek en strategie aan die ondersteund wordt door een zogenaamde ‘VOIM’ (Virtual Osint Investigation Machine). Hiermee wordt u in de gelegenheid gebracht om snel en effectief informatie te achterhalen die anderen graag voor u wilden verbergen. Uiteraard zal er ook aandacht geschonken worden aan de vraag hoe u zelf uw voetsporen zo goed mogelijk van het internet kunt verwijderen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Wanneer u zich wilt komen inschrijven bij Anti-Crime-Academy.com bent u van harte welkom. Wij richten ons op mensen die als particulier onderzoeker aan de slag willen gaan, bijvoorbeeld om:

  • informatie te vergaren voor een strafrechtelijk onderzoek
  • bedrijfsmatige belangen te beschermen dan wel te waarborgen
  • te werken aan Openbare Orde en Veiligheid

Mocht u interesse hebben in een van onze trajecten, dan willen wij u graag uitnodigen om naar onze site Anti-Crime-Academy.nl te komen kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn