Een tapijt in huis is in veel huishoudens een essentieel onderdeel van het interieur. Een tapijt kan er natuurlijk voor zorgen dat je woning gezelliger en warmer aanvoelt, maar het is niet gemakkelijk schoon te maken. Wanneer je bijvoorbeeld enkel tegels of vinyl hebt liggen, dan hoef je deze enkel te dweilen en dan is alles weer schoon. Bij tapijt ligt dat helaas anders. Stof komt in je tapijt sneller vast te zitten, waardoor je vaker met de stofzuiger heen en weer moet. Wanneer je echter een glas drinken laat vallen of op een andere manier vlekken maakt in je tapijt, dan kun je dit natuurlijk niet even met een dweil opdoen. Er zijn verschillende methoden waarmee je je tapijt zelf schoon kunt maken, maar vaak willen vlekken gewoon niet uit het tapijt gewassen worden. En dan hebben we het nog niet eens over nare geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren. Wanneer je wilt dat je tapijt echt goed schoongemaakt wordt, dan kun je het beste je tapijt laten reinigen door een professional. Bij Cinco Cleaning kun je je vloerkleed of tapijt laten reinigen op professionele wijze. Zij zorgen ervoor dat je tapijt er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. 

Bij Cinco Cleaning kun je je tapijt laten reinigen 

Heb je dus een tapijt liggen dat nodig aan een reinigingsbeurt toe is? Dan kun je je tapijt laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf. Cinco Cleaning is zo’n dergelijk bedrijf dat zich graag inzet om jouw tapijt er weer als nieuw uit te laten zien. Heb je bijvoorbeeld ooit een glas wijn omgestoten en een flinke vlek in je tapijt gemaakt? Heeft je kind een bord pasta laten vallen? Misschien heb je wel een huisdier en heeft hij een ongelukje op het tapijt gehad. Zoals je ziet, zijn vlekken in je tapijt al snel gemaakt. Zo snel als deze vlekken in je tapijt komen, zo snel gaan ze er helaas niet uit. Misschien heb je al geprobeerd om zelf je tapijt schoon te maken. Er zijn verschillende middeltjes voor te vinden die claimen jouw tapijt weer brandschoon te kunnen maken. Zo zijn er bijvoorbeeld reinigingsmiddelen die je in het tapijt dient te schrobben, maar ook korrels die je in je tapijt moet strooien en daarna met de stofzuiger weer op moet zuigen. Deze methoden werken echter lang niet altijd en kunnen na verloop van tijd, wanneer je vaker op deze manier je tapijt reinigt, zelfs schade aan je tapijt aanbrengen. Je tapijt laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf. Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en meubels. Zo kun je er de volgende soorten tapijt laten reinigen: 

  • Wollen vloerkleden 
  • Berbertapijten 
  • Perzische tapijten 
  • Hoogpolige vloerkleden 

Je kunt dus met verschillende soorten vloerkleden of tapijt laten reinigen bij Cinco Cleaning. Wanneer je een afspraak maakt voor je tapijt, dan komen ze deze zelf bij je thuis ophalen. Daarna wordt het tapijt grondig geïnspecteerd, uitgeklopt en gereinigd. Eventueel worden hardnekkige vlekken nog extra behandeld, waarna je tapijt wordt schoongespoeld en wordt gedroogd. Hierna wordt je tapijt nog eens grondig nagekeken en daarna weer naar jou teruggebracht. 

Vraag gratis een offerte aan 

Als jij ook een tapijt hebt dat schoongemaakt moet worden, dan kun je dit natuurlijk zelf proberen. Je kunt echter beter je tapijt laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf. Cinco Cleaning is zo’n bedrijf dat jouw tapijt weer perfect schoon kan krijgen. Alle vlekken en nare geurtjes worden uit je tapijt verwijderd en je tapijt ziet er weer als nieuw uit. Kijk op vloerkleedreinigen voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn